Solotürk 2017 yılına hazır Video Klip yayınladılar

Solotürk ekibi 2017 yılına hazır olduklarını gösteren Konya semalarında yaptıkları gösterilerden oluşan bir video klip internette yayınladılar. Yurtiçi'nden 2017 yılı için 100'ün üzerinde davet alan Solotürk gösteri ekibine yurtdışından da 20 davet olduğu öğrenildi.

Solotürk 2017 yılına hazır Video Klip yayınladılar

Solotürk Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı ve 21 kişilik bir kadrodan oluşan Türk Hava Kuvvetleri'nin gözbebeği gösteri ekibi. Dosta güven düşmana korku salan gösteriyle hayal etmesi bile zor hareketleri büyük bir ustalıkla yapan Solotürk ekibi bugün 2017 yılına hazır olduklarını gösteren bir video klip yayınladı. 

 

Konya semalarında çekildiği öğrenilen gösterilerde F-16'ın yeni kamuflajları ve yaptıkları yeni hareketler gösterilerek 2017 yılı içinde yapılacak gösterilerinde ana temasına ilişkin ipuçları verilmiş oldu. Özellikle milli bayramlarda ve illerin kurtuluş günlerinde süpriz gösteriler yapan Solotürk ekibinin bu yılda bir çok başarıya imza atması bekleniyor. Solo Türk ekibi tek kişilik F16 uçaklarıyla gösterilerini büyük bir ustalıkla ve uyum içinde gerçekleştirebilen dünyanın nadir gösteri takımlarından biri olarak dikkat çekiyor. 


Klipte, uçuş öncesi son hazırlıklar, pistten ayrılış ve Konya semalarındaki akrobatik hareketler eşliğinde Solo Türk Pilotu Yüzbaşı Erhan Günar'ın telsizden söylediği sözler izleyenleri gururlandırdı. Günar, telsiz konuşmasında, ''Mevlana'nın yurdundan, asil milletimize selam olsun. Ülkemizin birliğini bozmaya çalışıp, insanımıza zarar veren tüm girişimler çelikten kanatlarımız altında yok olup gidecektir" demesi dikkat çekti.


İŞTE SOLOTÜRK'ÜN YAYINLADIĞI O VİDEO KLİP