Kızılay Çağrı Merkezi personel alımı başladı! 2024 Kızılay personel alımı başvuruları

Kızılay’ın Çağrı Merkezi personel alımı yapacağı öğrenildi. Kızılay tarafından yapılan açıklamada, çağrı merkezi personeli alınacağı belirtildi. Kızılay’ın çağrı merkezi personel alımı ile ilgili detaylar araştırılıyor.

Kızılay Çağrı Merkezi personel alımı başladı! 2024 Kızılay personel alımı başvuruları

Kızılay çağrı merkezi personel alımı duyurusu sonrasında iş başvurusu ile ilgili detaylar da merak edildi. Kızılay çağrı merkezi personelinin ne iş yaptığı, iş başvurusunun nasıl ve nereden yapıldığı da araştırılanlar arasında. Kızılay’da işe alınan çağrı merkezi personelleri ne iş yapacak, kimler bu işe başvuruda bulunabilir merak ediliyor. İşte Kızılay çağrı merkezi personel alımı için başvuru detayları ve tüm merak edilenler…

KIZILAY PERSONEL ALIMI

Kızılay’da işe alınacak olan personellerin istihdam edileceği kadrolar merakla araştırılıyor. Kızılay, işe aldığı personelleri şu kadrolarda istihdam edecek;
Çağrı Merkezi Program kapsamında gelen çağrıların, standart ve prosedürlere uygun olarak cevaplanması, gizlilik ilkesine uygun olarak kişisel verileri koruyarak gelen çağrıların kaydedilmesi, gelen çağrıların ve dış aramaların standartlara ve kurumsal ilkelere uygun olarak yanıtlanması, çağrı sahibinin sorununun çözüme kavuşturulabilmesi amacıyla doğru şekilde analiz edilip cevaplanması, geri dönüş yapılması gereken çağrılara zamanında, gizlilik ilkesi çerçevesinde dönüş yapılması, çağrı sahibi ile yapılan görüşmenin zaman yönetiminin dikkate alınarak yürütülmesi.

BAŞVURU ŞARTLARI

İşe alımlarda başvuru şartları ise şöyle;

Lisans mezunu olmak, tercihen çağrı merkezi departmanında en az 1 yıl tecrübe sahibi olmak, ileri seviyede Arapça bilen ve etkin Türkçe konuşabilen, Microsoft Office programlarını etkin kullanabilmek, etkin dinleme, empati geri bildirim ve telefonda etkin iletişim becerilerine sahip olmak, kendisini ifade etme becerisi yüksek, etkin iletişim kurabilen, sonuç ve çözüm odaklı, sabırlı ve gelişime açık, analitik düşünme becerisine sahip, iş takibi ve sonuçlandırılması konusunda başarılı, inisiyatif ve sorumluluk alabilen, stres yönetimi konusunda başarılı, takım çalışmasına yatkın, erkek adaylar için askerlik hizmetlerini tamamlamış olmak.

kizilay-cagri-merkezi-personel-alimi-basladi-2024-kizilay-personel-alimi-basvurulari.jpg

BAŞVURU EKRANI

Kızılay çağrı merkezi personeli alımı için başvuruların nereden ve nasıl yapılacağı da merak ediliyor. Başvurularınız için https://basvuru.kizilaykariyer.com internet sayfasını takip edebilir ve iş ilanı sayfasına ulaşabilirsiniz.