PTT personel alımı başlıyor! 10 bin personel alımı şartları açıklandı

PTT personel alımı ilanı son dakika yayınlandı. PTT 10 bin personel alımı başvuru şartları ve alım tarihi de netleşti.

PTT personel alımı başlıyor! 10 bin personel alımı şartları açıklandı

PTT personel alımı ilanları iş arayan milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. 2024 PTT personel alımı olacak mı olmayacak mı sorusu da arama motorunda en çok araştırılan konular arasında bulunuyor. PTT 10 bin personel alımı müjdesi verildi. Peki alımlar ne zaman yapılacak? PTT personel alımı başvuru şartları neler?

Türkiye'de işsizlik rakamları her geçen gün yükselmeye devam ederken iş arayan kişiler tarafından özellikle kamu kurum ve kuruluşları tarafından açılan ilanlar yakından takip ediliyor. Bu konuda en sık araştırılan ise PTT 2024 personel alımı oluyor. Bu yıl PTT personel alımı yapılacak mı yapılmayacak mı sorusunun yanıtı belli oldu. PTT 10 bin personel alımı için şartlar ve tarih netleşti.

PTT 2024 PERSONEL ALIMI SON DAKİKA

Ptt 2024 personel alımı ile ilgili son dakika haberi geldi. 2024 yılında aralıklı süreçler içinde ptt bünyesinde ya da iştiraki olan PTTEM Teknoloji’de görevlendirilmek üzere personel alımı gerçekleştiriliyor. Son yıllarda PTT tarafından alımların sınırlı sayıda yapılması nedeniyle birçok vatandaş işe girme şansını kaybetmişti. O sebeple özellikle uzun zamandan beri konuşulan PTT 10 bin personel alımı ilanları yakından takip ediliyor.

PTT 10 BİN PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Son yıllarda sık sık PTT 10 bin personel alımı konusu gündeme geliyor. Ancak bu konuda kurumdan resmi bir duyuru yapılmadı. Yukarıda da belirttiğimiz gibi PTT ve istirahatleri dönemsel olarak sınırlı sayıda personel alımı gerçekleştiriyor.com iş arayan vatandaşları PTT iş ilanlarını İşkur üzerinden düzenli olarak takip edebilir ya da İŞKUR kaydı oluşturduktan sonra talep oluşturabilir.

2024 PTT PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Peki PTT personel alımı şartları neler kimler PTT’ye başvuru yapabilir? Genel şartlar arasında 18 yaşından büyük olmak ve 60 yaşından küçük olmak yer alıyor. Buna ek olarak adli sicil kaydının temiz olması erkek adayları için askerliğini yapmış olmak gibi şartlarda bulunuyor. PTT’nin aradığı özel şartlar ilanlar yayınlandıktan sonra belli oluyor.