Cumhurbaşkanı imzaladı! 647 yeni kadro onaylandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sabah saatlerinde imzaladığı yeni kararname ile birlikte kamuda 647 yeni kadro onaylandı. Peki hangi kadrolar açıldı?

Cumhurbaşkanı imzaladı! 647 yeni kadro onaylandı

Cumhurbaşkanı imzası ile resmi gazetede yeni kararnameler yayınlandı. Bu kararnamelerden biri de bazı kamu kurum ve kuruluşlarına kadro İhlas edilmesine ilişkin düzenleme oldu. Resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeye göre kamuda 647 yeni kadro açıldı.

KAMUDA 647 YENİ KADRO MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı imzası ile resmi gazetede yayınlanan yeni Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi kamuda yeni kadroların açılmasına olanak tanıyor. 647 yeni kadronun şöyle olduğu duyuruldu.

“Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'na (AFAD) 39, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 71, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'ne 47, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne 12, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na 44, Milli Eğitim Bakanlığı'na 34, Milli Savunma Bakanlığı'na 74, Milli Savunma Üniversitesi'ne 8, Savunma Sanayii Başkanlığı'na 200, Orman Genel Müdürlüğü'ne 3, Ticaret Bakanlığı'na 1, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü'ne 86, Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne 4, Yükseköğretim Kalite Kurulu'na 24 kadro”.