Bayramda kargolar çalışıyor mu? Bayramda kargo gelir mi?

Ramazan Bayramı yaklaşıyor ve yaklaşan bayramla beraber bayram tatili ile ilgili araştırmalar da çoğalıyor. Ramazan Bayramı ile ilgili en çok araştırılanlar arasında kargo şirketleri var. Bayramda kargolar çalışıyor mu merak ediliyor.

Bayramda kargolar çalışıyor mu? Bayramda kargo gelir mi?

Yaklaşan Ramazan Bayramı ile birlikte kargo şirketlerinin çalışma saatleri de merak konusu oldu. Ramazan Bayramı’nda kargolar açık mı, kapalı mı, bayramda kargolar çalışıyor mu, bayramda kargo gelir mi gibi sorulara yanıt aranıyor. Bayram tatilinde kargo bekleyenler, kargo şirketleri çalışacak mı, bayramda kargo dağıtımı olacak mı merak ediyor. İşte merak edilenlerle ilgili tüm detaylar…

BAYRAMDA KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kalırken kargoların çalışma saatleri ve kargo dağıtımlarıyla ilgili detaylar da merak edilmeye başlandı. Ramazan Bayramı’nda kargolar açık mı, bayram tatilinde kargo dağıtımı olur mu, olacak mı hepsi merak ediliyor. Kargolar bayram tatili boyunca çalışmalarına ara verecek. Kargoların 8 Nisan 2024 tarihinde tam gün, 9 Nisan 2024 tarihinde ise yarım gün açık olması bekleniyor. Kargoların normal mesai saatine 15 Nisan 2024 Pazartesi gününden itibaren geri dönmesi bekleniyor. Fakat bu durum kargo firmasına göre değişiklik göstermektedir. En sağlıklı bilgiyi alabilmek için kargo şirketiyle iletişime geçebilirsiniz.

bayramda-kargolar-calisiyor-mu-bayramda-kargo-gelir-mi.jpg

RAMAZAN BAYRAMI TARİHLERİ

- 9 Nisan 2024 Salı: Ramazan Bayramı Arifesi

- 10 Nisan 2024 Çarşamba: Ramazan Bayramı 1. Gün

- 11 Nisan 2024 Perşembe: Ramazan Bayramı 2. Gün

- 12 Nisan 2024 Cuma: Ramazan Bayramı 3. Gün