Adeta eridi!

Son günlerde verdiği kilolarla adından sık sık söz ettiren Ata Demirer'in fit görünümü beğeni yağmuruna tutuluyor.

Adeta eridi!

30 kilo birden veren Ata Demirer kendisine gelen bir yoruma kayıtsız kalamadı. Verdiği kilolarla adından söz ettirmeyi başaran Ata Demirer sosyal medya paylaşımlarıyla büyük beğeni topluyor.

adeta-eridi.jpg

“ŞİMDİ RESMEN YAKIŞIKLISIN”
Ata Demirer, geçtiğimiz sene konuk olduğu programda, “22 kilo verdim. Öğlen ve akşam yemeklerinde karbonhidrat yemedim. Direkt et, balık, protein yedim. Sabahları da 45 dakika yürüdüm. 4.5 ayda 22 kilo gitti, diyetisyenle de yapmadım” ifadelerini kullandı. Ata Demirer “Bir arkadaşım mide ameliyatı olmuştu ona 'Ne yiyorsun' dedim, 'Ekmek yemiyorum' dedi. 'Ekmeği atacaksan niye mide ameliyatı oldun?' dedim. 'Sabahları bir dilim ekmek yiyorum, bir daha yemiyorum' dedi. Ben de denedim. Çok hızlı kilo verdim. Hafta sonu alkol alıyorum sadece, onu da pazar günü ciddi bir yürüyüşle dengeliyorum” sözleriyle mide ameliyatı olmadığını dile getirmişti. 2.5 yılda 30 kilo veren ünlü komedyen fit pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Bir takipçisi ise Ata Demirer'e “Çok yakışıklı oldun, zaten çok sevimli, çok sempatiktin şimdi resmen yakışıklısın” ifadelerini kullandı.

adeta-eridi-001.jpg

ATA DEMİRER HAKKINDA

6 Temmuz 1972'de Bursa'da hayata gözlerini açmıştır. Daha küçük yaşlarda müziğe olan yeteneğini keşfetmiştir. Ortaokul ve liseyi Bursa Erkek Lisesi'nde okuduktan sonra son sınıfta Çelebi Mehmet Lisesi'ne geçmiştir ve buradan mezun olmuştur. Okul hayatından başarılı olamayan Ata Demirer, ağabeyinin yardımıyla gece kulüplerinde piyanist-şantör olarak çalışmaya başlamıştır. 1991 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü'nü kazanmasıyla İstanbul'a taşınmıştır.