Esra Ezmeci'de şaşkına çeviren konuk

Beyaz TV'de yayınlanan Yeni Baştan programında konuk olan Ayşegül adındaki genç kadın imam nikahıyla evlendi ve evlilikten 10 gün sonra evine gelen eltisinin isteğiyle şaşkınlık yaşadı.

Esra Ezmeci'de şaşkına çeviren konuk

20 yaşındaki Ayşegül "İlk gece hamile kaldım" şeklinde konuşarak anlattıklarıyla ağızları açıkta bıraktı. Kendisine gelen mesajlara verdiği yanıtlarla adından sık sık söz ettiren Esra Ezmeci bu mesajların sahiplerini zaman zaman da yayına çıkarmaya devam ediyor. Bu sefer de yayına 20 yaşındaki Ayşegül konuk oldu.

esra-ezmecide-saskina-ceviren-konuk.jpg

ÇOCUĞU ALDIRMAK İSTEDİM

İmam nikahı ile evlenerek hamile kalan Ayşegül eltisinin evlendikten 10 gün sonra evine geldiğini ve "İkizin olursa birini bize verirsiniz" şeklinde konuştuğunu söyledi. Genç kadın ayrıca "Çocuğu aldırmak istedim görümcem Feride 20 milyar verelim çocuğu bana ver dedi, akla bak" ifadeleriyle isyan etti. Genç kadın "Düğündeki altınlarımı çaldı eşim bebeği istiyoruz seni istemiyoruz" ifadelerini kullandı. Ayşegül adındaki kadın "Bebeği vermiyorum" deyince Ezmeci ise "Niye vereceksin canım bebeğini" diyerek çıkıştı. 2 ay evli kaldığını dile getiren kadın kocasının kendisini aldattığını da mesajları gördüğünü söyleyerek anlattı. Genç kadın dayak yediğini de sözlerine ekledi.

esra-ezmecide-saskina-ceviren-konuk-001.jpg

MESAJLAR ÇOK KÖTÜ

Yaşar adındaki eşinin kendisinden 19 yaş büyük olduğunu ifade etti. Ayşegül "Mesajlarını yakaladım, ailesine gönderdim. Mesajlar çok kötü, seni istiyorum, otele gidelim birlikte olalım, gibi mesajlar, çok açık mesajlar" ifadelerini kullandı. Yayına bağlanan Yaşar Bey ise iddiaları reddederek ve "Huyu iyi çıkmayınca resmi nikahtan vazgeçtim. Saygısızlık yapıyordu" şeklinde konuşunca Ayşegül Hanım öfkelendi. Ayşegül "Terbiyesiz, sen ne biçim adamsın" diyerek sesini yükseltti. Ayşegül Hanım Yaşar Bey'den hakkını isteyerek "Çocuğumla ortadayım hakkımı versin altınlarımı çaldı, bana bir ev alsın" ifadelerini kullandı.