Kızılcık Şerbeti Görkem Pembe’ye sağ gösterip sol vurdu! Yeni Ferhunde hayırlı olsun

Show TV ekranlarının ilgiyle izlenen ve her bölümü reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti’nin bu haftaki bölümü de yine herkesi ekran başına topladı. Dizinin bu haftaki bölümünün en çok konuşulan sahnesi ise Görkem ve Pembe sahnesi oldu.

Kızılcık Şerbeti Görkem Pembe’ye sağ gösterip sol vurdu! Yeni Ferhunde hayırlı olsun

Fatih’in Görkem’le evliliği ve ardından gelişen olaylar Kızılcık Şerbeti dizisinde dengeleri değiştirdi. Görkem, Ünalların gelini olurken bundan sonra olaylar nasıl gelişecek ve dizinin senaryosu nasıl ilerleyecek merak edilmeye başlandı. Pembe’nin çok istediği evlilik gerçekleşirken dizinin yeni bölümündeki son sahne ise gündem oldu. Görkem, Pembe’ye adeta sağ gösterip sol vurdu. Sözleriyle Pembe’yi şoke eden Görkem, gerçek yüzünü ilk günden göstermeye başlarken sosyal medyada da Pembe ve Görkem sahnesi ile ilgili binlerce yorum geldi.

FATİH VE GÖRKEM EVLENDİ

Cuma akşamlarının sevilen yapımı Kızılcık Şerbeti, bu hafta yine yepyeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Sevilen dizinin bu haftaki bölümünde Görkem ve Fatih’in düğünü gerçekleşti. Doğa ile boşanan Fatih, Görkem’le evlendi. Pembe’nin çok istediği bu evlilik bu haftaki yeni bölümde gerçekleşirken Görkem’in Ünalların evindeki tavrı ve bundan sonra neler yaşanacağı merak edilmeye başlandı. Görkem, daha ilk günden Pembe’yi şoke etti.

kizilcik-serbeti-gorkem-pembe-ye-sag-gosterip-sol-vurdu-yeni-ferhunde-hayirli-olsun.jpg

‘BEN DOĞA DEĞİLİM’

Ünalların evindeki ilk gününde Pembe’ye şok üstüne şok yaşatan Görkem, Pembe’nin kendisine yaptığı ‘Şimdi Mustafa abin gelir o sana mahrem biliyorsun hadi git örtün de gel’ uyarısı üzerine ‘İyiyim ben böyle ya’ yanıtını veren Görkem’in bu tepkisine şaşıran Pembe, ‘Yok yavrum olmaz öyle Zülkar da evde hadi kapanda gel sen’ dedi. Görkem ise ‘ Yok gerçekten yani iyiyim böyle ben normalde açığım zaten, annemlerin yanında göstermelik kapanıyorum’ diyerek Pembe’ye büyük bir şok yaşattı. Pembe, ‘Kızım sen ailene yalan mı söylüyorsun?’ diye sorunca Görkem bunun üzerine ses tonunu daha da sertleştirdi ve ‘Pembe Hanım bakın ben Doğa değilim. Öyle bana kızım kızım diye konuşup sonra arkamdan kuyumu kazmaya çalışırsanız dünyayı size dar ederim. Köprü geçildi Pembe Hanım. İstediğime istediğimi söylerim kimse de bana karışamaz.’ dedi. Bu sahne sosyal medyanın gündemine yerleşirken yorumlar da peş peşe geldi. Pembe’nin bunları hak ettiğini söyleyen sosyal medya kullanıcıları, ‘Yeni Ferhunde hayırlı olsun’, ‘Ferhunde eve giriş yaptı’, ‘Pembe renk değiştirdi’, ‘Pembe Doğa ve Fatih’i barıştırmak için kolları sıvar’, ‘Pembe Hanım’a yeni gelin şoku’ gibi yorumlarda bulundu.

kizilcik-serbeti-gorkem-pembe-ye-sag-gosterip-sol-vurdu-yeni-ferhunde-hayirli-olsun-001.jpg