Rengin öldü mü? Bahar dizisi Rengin’e ne oldu? Ecem Nur Özkaya diziye veda mı ediyor?

Show TV’nin sevilen dizisi Bahar’ın yeni bölümü yine gündemin ilk sıralarına yerleşti. Dizinin yeni bölümünde en çok konuşulan sahne ise son sahne oldu. Bahar’ın gerçeklerle yüzleştiği anlarda Rengin ise feci bir kaza geçiriyor.

Rengin öldü mü? Bahar dizisi Rengin’e ne oldu? Ecem Nur Özkaya diziye veda mı ediyor?

Gerek oyuncu kadrosu gerekse karakterleriyle yeni sezonun en çok konuşulan yapımları arasına adını kısa sürede yazdıran Bahar dizisi bu haftaki yeni bölümüyle yine herkesi ekrana kilitledi. Her bölümü ayrı olay olan sevilen dizinin bu haftaki yeni bölümünde gerçekler ortaya çıktı. Bahar, Tümur ve Rengin gerçeğini öğrenirken Rengin ise arabasıyla kaza yaptı. Rengin’in kaza sahnesi de gündem oldu. Peki, Bahar dizisinde Rengin ölecek mi? Rengin’e ne oldu? Bahar Rengin öldü mü? Rengin diziden çıkacak mı? Ecem Nur Özkaya diziye veda mı ediyor? Rengin ayrılıyor mu? İşte tüm merak edilenler…

BAHAR HER ŞEYİ ÖĞRENİYOR

Sevilen dizi Bahar’ın yeni bölümü bu akşam izleyicisinin karşısına çıktı. 26 Mart 2024 Salı akşamı ekrana gelen Bahar dizisinde yeni bölüm yine nefes kesti. Her bölümü ayrı bir heyecan ve merakla takip edilen dizide bu hafta Bahar’ın Timur ve Rengin gerçeğini öğrendiği sahne çok konuşuldu. Timur ve Rengin arasındaki ilişkiyi anlayan ve büyük bir şok yaşayan Bahar’ın Parla’nın söyledikleri bir film şeridi gibi aklından geçerken Rengin ise aracıyla feci bir kaza geçiriyor.

rengin-oldu-mu-bahar-dizisi-rengin-e-ne-oldu-ecem-nur-ozkaya-diziden-ayriliyor-mu.jpg

RENGİN ÖLECEK Mİ?

Bahar dizisinin bu haftaki yeni bölümünün son sahnesi çok konuşuldu. Bahar’ın şoke olduğu sahnede Rengin’in aracıyla kaza yaptığı anlar herkesi ekrana kilitledi. Rengin’in kaza sahnesi sonrası Bahar dizisi izleyicileri ‘Rengin öldü mü?’, ‘Rengin ölecek mi?’, ‘Ecem Nur Özkaya Bahar dizisinden ayrılıyor mu?’ şeklinde sorulara da yanıt aranmaya başlandı. Rengin’in akıbeti henüz bilinmiyor. Rengin’e ne olduğu ve diziye devam edip etmeyeceğinin Bahar dizisinin gelecek haftaki, yeni bölümünde belli olması bekleniyor. Bahar, yepyeni bölümleriyle her Salı saat 20.00’de Show TV’de.

rengin-oldu-mu-bahar-dizisi-rengin-e-ne-oldu-ecem-nur-ozkaya-diziden-ayriliyor-mu-001.jpg