Adana Demirspor Galatasaray maçının yabancı VAR hakemi o ülkeden

Trendyol Süper Lig’in 34. Haftasında oynanacak olan Adana Demirspor-Galatasaray maçının yabancı VAR hakemi merakla bekleniyordu. Heyecanla beklenen karşılaşmanın yabancı VAR hakemi belli oldu.

Adana Demirspor Galatasaray maçının yabancı VAR hakemi o ülkeden

Galatasaray, bu akşam deplasmanda Adana Demirspor’un sahasına konuk olacak. Kritik deplasman maçı öncesinde Galatasaray taraftarları merak edilenlere yanıt arıyor. Futbolseverlerin merakla beklediği Adana Demirspor-Galatasaray maçının yabancı VAR hakeminin ismi ve ülkesi açıklandı. Adana Demirspor-Galatasaray maçında VAR koltuğunda Portekizli hakem Andre Narciso oturacak.

VAR'A PORTEKİZLİ HAKEM ATANDI

Futbolseverlerin gözü ve kulağı bu akşam oynanacak kritik maçta. Hem Adana Demirspor hem de Galatasaray taraftarları karşılaşmayla ilgili tüm detayları merak ediyor. Galatasaray’ın bu akşamki deplasman mücadelesinin hakemleri de merak ediliyor. Adana Demirspor-Galatasaray maçının VAR hakemi az önce belli oldu. Bu akşamki mücadelede VAR koltuğunda Portekizli hakem Andre Narciso oturacak.

adana-demirspor-galatasaray-macinin-yabanci-var-hakemi-o-ulkeden.jpg

AVAR HAKEMLERİ DE BELLİ OLDU

Süper Lig’in 34. Haftasının açılış maçı Adana Demirspor-Galatasaray arasında oynanacak. Saat 20.002de başlayacak olan karşılaşmanın hakemleri belli oldu. Mücadelenin orta hakemi Bahattin şimşek olacak. VAR koltuğunda ise Portekizli hakem Andre Narciso oturacak. Karşılaşmanın AVAR hakemleri de belli oldu. Bu akşamki müsabakada AVAR’da Deniz Caner Özaral, Alper Ulusoy ve Emre Kargın olacak.

adana-demirspor-galatasaray-macinin-yabanci-var-hakemi-o-ulkeden-001.jpg

GALATASARAY BİRİNCİ SIRADA

Süper Lig puan durumunda listenin birinci sırasında yer alan Galatasaray, bu akşamki deplasman mücadelesini de kazanarak hanesine 3 puan daha yazdırmak istiyor. Geride kalan 33 maçta 29 galibiyet alan sarı kırmızılı ekip, 90 puana ulaştı. Galatasaray’ın bu akşamki karşılaşmadan 3 paunla dönmesi durumunda puanı 93’e yükselecek.