Mehmet Büyükekşi’ye güçlü rakip! TFF Başkanlığı’na adaylığını açıkladı

Spor gündeminde gözler Temmuz ayında yapılacak olan TFF Başkanlık seçimlerine çevrildi. Mehmet Büyükekşi’nin rakipleri merak edilirken TFF Başkanlığı için adaylık açıklamaları gelmeye başladı. Erdal Alkış da adaylığını açıkladı.

Mehmet Büyükekşi’ye güçlü rakip! TFF Başkanlığı’na adaylığını açıkladı

İş insanı Erdal Alkış, TFF Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu. Yaptığı yazılı açıklama ile adaylığını duyuran Alkış, ‘Türki futbolunun içinde bulunduğu kaotik atmosferden çıkma zamanı gelmiştir’ notuna yer verdi. İşte TFF Başkanlığı’na adaylığını koyan ve mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye rakip olan iş insanı Erdal Alkış’ın yaptığı adaylık açıklaması ve tüm detaylar…

ERDAL ALKIŞ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için yapılacak seçimler Temmuz ayında gerçekleşecek. Gözler seçim tarihine çevrilirken adaylık açıklamaları da gelmeye başladı. Mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin rakipleri kimler olacak merak edilirken iş insanı Erdal Alkış’tan adaylık açıklaması geldi. Alkış TFF Başkanlığı’na adaylığını duyurdu.

mehmet-buyukeksi-ye-guclu-rakip-tff-baskanligina-adayligini-acikladi.jpg

ERDAL ALKIŞ’TAN YAZILI AÇIKLAMA

Yaptığı yazılı açıklama ile TFF Başkanlığı’na adaylığını duyuran iş insanı Erdal Alkış, ‘Türk futbolunun içinde bulunduğu kaotik atmosferden çıkma zamanı gelmiştir’ dedi. 18 Temmuz tarihinde yapılacak olan seçimlere vurgu yapan Alkış, ‘Takımlarımızın bayraklarını gururla salladığı, marşlarını neşe içinde söylediği, centilmenliğin ön planda olduğu bir spor kültürüne hızla dönüş yapılması gereklidir. Taraftarı olmakla onur duyulan kulüplerimizin her gün maddi manevi erimeye sürüklenerek yokluğa doğru itildiğini gördüğümüz bu günlerin sonlanması şarttır. Bu yüzden Türk futbolunun üzerindeki maddi manevi kara bulutları dağıtmak ve güneşli aydınlık günler için liyakatli, basiretli, bilgili, adil, şeffaf ve tarafsız sürdürülebilir bir yönetim ile ama aynı zamanda sizlerin de desteği ile TFF yönetimine talip olduğumuzu kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz. Söz veriyoruz, size mahcup olmayacağız ve sizi mahcup etmeyeceğiz.’ ifadelerine yer verdi.