31 Mart AVM’ler açık mı? Seçim günü AVM’ler kaçta açılıyor?

Türkiye, yarın Yerel Seçimler için sandık başına geçiyor. 31 Mart 2024 Pazar günkü Yerel Seçimler öncesinde merak edilenlere yanıt aranıyor. Seçim günü AVM’ler açık mı, kapalı mı merak edilenler arasında.

31 Mart AVM’ler açık mı? Seçim günü AVM’ler kaçta açılıyor?

2024 Yerel Seçimlerine sayılı saatler kaldı. Yarın yapılacak olan Yerel Seçimler öncesinde AVM’lerin durumu merak ediliyor. Seçim günü AVM’ler açık mı, kapalı mı merak edilenler arasında. AVM’lerin açılış ve kapanış saatleri arama motorlarının ilk sıralarına yerleşti. Peki, 31 Mart’ta AVM’ler açık mı? 31 Mart’ta AVM’ler kapalı mı olacak? Seçim günü AVM’ler kaçta açılacak? Seçim günü AVM’lerin açılış-kapanış saatleri değişecek mi? İşte tüm merak edilenler…

YARIN AVM’LER AÇIK MI?

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlere sayılı saatler kalırken vatandaşlar da merak edilen sorulara yanıt arıyor. En çok merak edilenler arasında AVM’lerin çalışma saatleri yer aldı. Yarın seçim dolayısıyla AVM’ler açık mı, kapalı mı merak ediliyor. Seçim günü AVM’lerin çalışma saatleri değişecek mi araştırmaları hız kazandı. 31 Mart 2024 Pazar günü tüm AVM’ler ve kafeler kapalı olacak. Sadece yemek hizmeti veren lokantalar açık olacak.

31-mart-avm-ler-acik-mi-secim-gunu-avm-ler-kacta-aciliyor.jpg

SEÇİM YASAKLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri kapsamında seçim yasakları ile ilgili araştırmalar da devam ediyor. Seçim yasakları 31 Mart 2024 Pazar (yarın) saat 06.00 itibarıyla başlıyor. Yasaklar gece yarısı saat 00.00 itibarıyla sona erecek. Seçim günü saat 18.00’e kadar radyolar ve her türlü yayın organlarının seçim ve seçim sonuçlarıyla ilgili haber, tahmin, ve yorum yapması yasak. Saat 18.00-21.00 arasında ise sadece YSK’nın seçimle ilgili haber ve tebliğleri yayınlanabilecek. Saat 21.00’den sonra ise tüm yayınlar serbest olacak.