Ayak şekline göre kişilik testi! Sizin bile bilmediğiniz gizli özellikleriniz ortaya çıkıyor

Ayak şeklinize göre kişiliğinizdeki gizli özellikleri öğrenmek için tek yapmanız gereken ayağınızın şekline bakmak. Ayak şekilleri kişiden kişiye değişmektedir. Ayak tiplerine göre kişinin gizli özellikleri ortaya çıkıyor.

Ayak şekline göre kişilik testi! Sizin bile bilmediğiniz gizli özellikleriniz ortaya çıkıyor

Ayak şeklinizin sizin hakkında bilgi verdiğini biliyor muydunuz? Ayak şekliniz sizin bile bilmediğiniz gizli özellikleri ortaya çıkarabilir. Ayak şeklinizle kişiliğinizi anlayabilir ve bilmediğiniz özelliklerinizi öğrenebilirsiniz. Güven, bağımsızlık, yaratıcılık, pratiklik siz de hangi özellikler var ayak tipinize göre hemen öğrenebilirsiniz. Bu basit testi uygulayarak siz de ayak şeklinize göre gizli özelliklerinizi kolayca öğrenebilirsiniz. Hemen teste başlayalım…

SOSYAL VE ARKADAŞ CANLISI

Eğer başparmağınız ile ikinci parmağınız ve üçüncü parmağınız aynı yükseklikteyse ve dördüncü ve beşinci parmaklarınız da aynı yüksekliğe sahipse Roma ayağa sahipsiniz demektir. Roma ayak şekline sahip olan bireyler dışa dökük, sosyal ve arkadaş canlısı demektir. Eğer ayak baş parmağınız ve takip eden ayak parmaklarınız aynı yüksekliğe sahipse kare ayak yapısına sahipsiniz demektir. Kare ayak tipine sahip olan bireyler ise güvenilir, sağlam ve pratikliğe sahiptir. Bu ayak tipine sahip olan kişiler sıkı çalışmaları ve güçlü görev duyguları ile ön plana çıkmaktadır.

ayak-sekline-gore-kisilik-testi-sizin-bile-bilmediginiz-gizli-ozellikleriniz-ortaya-cikiyor.jpg

ayak-sekline-gore-kisilik-testi-sizin-bile-bilmediginiz-gizli-ozellikleriniz-ortaya-cikiyor-001.jpg

ENERJİK VE MACERACI RUH

Ayağınızın ikinci parmağı başparmağınızdan daha büyükse o zaman Yunan ayak şekline sahipsiniz demektir. Bu ayak tipine sahip olan kişiler sezgiyi ve ateşli bir tutkuyu temsil etmektedir. Yaratıcı, enerjik ve maceracı bir ruhunuz var demektir. Enerjiniz ve maceracı ruhunuz da sizi sürekli olarak kendinizi ifade etmenizin yenilikçi yollarını aramaya itmektedir. Eğer ayak başparmağınız en uzunuysa ve beraberindeki dört ayak parmağınız 45 derecelik bir açıyla aşağı doğru iniyorsa mısır ayak tipine sahipsiniz demektir. Mısır ayak şekline sahip olan bireyler ise inatçılığı, bağımsızlığı ve güçlü iradeyi temsil etmektedir.

ayak-sekline-gore-kisilik-testi-sizin-bile-bilmediginiz-gizli-ozellikleriniz-ortaya-cikiyor-002.jpg

ayak-sekline-gore-kisilik-testi-sizin-bile-bilmediginiz-gizli-ozellikleriniz-ortaya-cikiyor-003.jpg