Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Bayramda toplu taşıma kaç gün ücretsiz?

Yaklaşan Ramazan Bayramı ile birlikte toplu taşımalarla ilgili araştırmalar da yoğunlaştı. Ramazan Bayramı’nda toplu taşıma ücretsiz mi olacak, toplu taşıma kaç gün ücretsiz olacak merak ediliyor.

Bayramda toplu taşıma ücretsiz mi? Bayramda toplu taşıma kaç gün ücretsiz?

Ramazan Bayramı yaklaşırken gözler toplu taşıma araçlarına çevrildi. Ramazan Bayramı’nda toplu ulaşım ücretsiz olacak mı merak edilirken bu soruya yanıt aranıyor. Ramazan Bayramı tatiline çok az bir süre kalırken İstanbul’da toplu taşıma araçları bedava mı, ücretsiz mi araştırılıyor. İstanbullu vatandaşlar toplu taşımaların bayramda ücretli mi, ücretsiz mi olacağını merak ediyor. Peki, bayramda toplu taşıma ücretsiz mi 2024? Bayramda toplu taşıma kaç gün ücretsiz? Bayram’da toplu taşıma bedava mı İstanbul? İşte merak edilen tüm detaylar…

9 GÜNLÜK TATİL BAŞLADI

Ramazan ayının hemen arkasından idrak edilecek olan Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kalırken bayram tatili ile ilgili merak edilenler de araştırılmaya başlandı. Bilindiği gibi Ramazan Bayramı tatili 9 güne uzatıldı ve bayram tatili 5 Nisan 2024 Cuma günü başladı. Yaklaşan Ramazan Bayramı ve bayram tatilinde toplu taşımaların ücretli mi yoksa ücretsiz mi olacağı merak ediliyor.

BAYRAM’DA TOPLU TAŞIMA BEDAVA MI?

İstanbullu vatandaşlar Ramazan Bayramı tatilinde toplu taşımanın ücretli mi, ücretsiz mi olduğunu araştırıyor. Bayramda metro, metrobüs ve Marmaray gibi toplu taşıma araçlarının bedava mı yoksa ücretli mi olacağı vatandaşların en çok araştırdığı konular arasında. Ramazan Bayramı boyunca İstanbul’da toplu taşıma ücretsiz olacak. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı boyunca toplu ulaşımın kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine ücretsiz olacağı bildirildi. Bayramda olası yoğunluğa karşı ek seferler de olacak.

bayram-da-toplu-tasima-ucretsiz-mi-bayramda-toplu-tasima-kac-gun-ucretsiz.jpg

METRO İSTANBUL’DA BAYRAM TARİFESİ

Metro İstanbul da bayram tarifesini oluşturdu. Seferler bayram boyunca Cumartesi tarifesine göre yapılacak. Seferler, bayramın birinci ve ikinci günü 06.00-00.00 saatleri arasında gerçekleşecek. 12 Nisan 2024 Cuma günü M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı, M1B Yenikapı-Kirazlık/Bağcılar, M2Yenikapı-Hacıosman, M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı, M5 Üsküdar-Samandıra, M6 Levent-Boğaziçi Ü./Hisarüstü ve M7 Yıldız-Mahmutbey metro hatlarında gece metrosu uygulaması hizmette olacak.