Şanlıurfa’da katliam gibi kaza! Polis memuru ve ailesi hayatını kaybetti

Şanlıurfa’da meydana gelen kazada 1’i polis 4 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Bozova ilçesinde meydana gelen kazada otomobil ile kamyonun çarpıştığı ve aynı aileden 4 kişinin hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı.

Şanlıurfa’da katliam gibi kaza! Polis memuru ve ailesi hayatını kaybetti

Otomobil ile kamyonun çarpışmasıyla meydana gelen kazada aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti. Kazada vefat edenlerin Polis Özel Harekat memuru Batuhan Akar ile eşi ve çocukları olduğu belirlendi. Batuhan Akar ve eşinin kaza yerinde, 2 çocuklarının ise kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybettiği bilgisine yer verildi. Akar ailesinin bayram tatili için yola çıktıkları öğrenildi.

ŞANLIURFA’DA FECİ KAZA

Kaza, Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Bozova ilçesine bağlı Çakmaklı Mahallesi mevkisinde meydana gelen kazada, Batuhan Akar’ın idaresinde olan otomobil, İbrahim Halil Y. idaresinde olan kamyonla çarpıştı. Otomobil sürücüsü Batuhan Akar’ın Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Polis Özel Harekat memuru olduğu belirlendi. Batuhan Akar ve araçtaki eşi Halime Akar’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken hastaneye kaldırılan çocukları Umar Akar ve Tunahan Akar’ın doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği bilgisine yer verildi.

sanliurfa-da-katliam-gibi-kaza-polis-memuru-ve-ailesi-hayatini-kaybetti.jpg

KAZAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazada hayatını kaybeden polis memuru ve ailesinin Ramazan Bayramı tatili için yola çıktıkları öğrenildi. Bayram tatilini memleketinde geçirmek isteyen Akar ailesinin acı haberi yakınlarını yasa boğdu. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.