Tekirdağ'da askeri personel aracı ve işçi servisi çarpıştı: Çok sayıda yaralı var

Tekirdağ'da askeri personel taşıyan servis ve işçi servisi çarpıştı. Kazada 16 kişinin yaralandığı açıklandı.

Tekirdağ'da askeri personel aracı ve işçi servisi çarpıştı: Çok sayıda yaralı var

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde bir Tekstil fabrikasına işçi Taşıyan servis minibüsüyle askeri personel Taşıyan servis aracı çarpıştı. Kazada ilk gelen bilgilere göre 16 kişi yaralandı.

SERVİS MİNİBÜSÜ ASKERİ PERSONEL ARACINA ÇARPTI

Sabah saatlerinde Çorlu Edirne karayolu üzeri Ergene İlçesi sınırında bulunan Ulaş Mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada bakkallara ekmek Taşıyan Osman C. Yönetimindeki araç lastiği yarıldığı için Emniyet şeridinde beklemeye başladı. Bu sırada aynı istikamette seyreden ve askeri personel taşıdığı öğrenilen uzman çavuş Yılmaz Doğan yönetimindeki araç önünde aniden beliren bu araca çarpmadan durdu. Ancak 2 araca bir Tekstil fabrikasında çalışan işçileri taşıyan ve içinde 26 işçinin bulunduğu Hikmet A. Yönetimindeki servis minibüsü çarptı. Kazada bir işçi servis minibüsünün ön koltuğunda sıkıştı.

16 YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Kazanın ihbar edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edilirken aynı zamanda kaza kırım ekibi de yönlendirildi. Olay yerine gelen itfaiye kitleri yaralı işçiye çıktığı yerden çıkartarak ambulansa aldı. Kazada 16 kişi yaralanırken çoğu işçinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. İşçiler olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye götürüldü. Yaralananlardan beşinin askeri personel olduğu öğrenildi.