Dyson 360 Vis Nav Robot Süpürge özellikleri

Günümüzde elektrikli ev aletlerinde en çok tercih edilenlerin başında robot süpürgeler geliyor. Hem ev işlerini kolaylaştıran hem de evdeki iş yükünü hafifleten robot süpürgeler ev hanımlarının alışverişteki ilk tercihi oluyor.

Dyson 360 Vis Nav Robot Süpürge özellikleri

Robot süpürge alacaklar alışverişleri öncesinde detaylı bir araştırma yapıyor. En iyi, en kaliteli ve verimi en yüksek robot süpürgeyi tercih etmek isteyen hanımlar, araştırmalarını en ince ayrıntısına kadar dikkatle yapıyor. Güçlü Dyson teknolojisi robot süpürgede de başarılı işler yapıyor. Dyson’ın robot süpürgesi 360 Vis Nav ile tanışmaya hazır olun. İşte Dyson 360 Vis Nav robot süpürge özellikleri…

360 DERECELİK GÖRÜŞ SİSTEMİ

Güçlü Dyson teknolojisi ve 360 derecelik görüş açısına sahip olan Dyson 360 Vis Nav robot süpürge özellikleriyle kendisine hayran bırakıyor. 360 derecelik görüş sistemiyle farkını ortaya koyan Dyason, eş zamanlı konumlandırma ve haritalama teknolojisiyle 360 Vis Nav’ı müşterilerine sunuyor. Bu robot süpürge, nereyi temizleyeceğini gören ve nerede olduğunu hatırlayan ayrıca evinizin toz haritalarını oluşturacak kadar akıllı 360 derecelik bir görüş sistemine sahiptir. Aynı zamanda üst düzey işlemci, toz algılama, engellerden kaçınma ve duvar algılama gibi görevler için de 26 sensörden veri toplar ve kapsamlı bir temizlik deneyimi sunar.

dyson-360-vis-nav-robot-supurge-ozellikleri.jpg

ÜÇ İŞLEVLİ SİLİNDİR FIRÇA

Motoru dakikada 110.000 devir sayısında dönerek azalmayan bir emiş gücü sunan robot süpürgede tüm zeminleri derinlemesine temizlik için üç farklı özelliği bir araya getiren ilk temizleme başlığı olan yeni üç işlevli silindir fırça yer alıyor. Aynı zamanda robotta, sert zeminlerdeki büyük kirleri toplamak için yumuşak örgü naylon fırça kılları ile ince tozları temizlemek için de anti-statik karbon fiber iplikler ve halıların derinine kadar inmek için de sert naylon fırça kılları bulunan bir başlık da satışa sunuluyor. Dyson 360 Vis Nav robot süpürge, bütün sert zemin ve halılarda derinlemesine temizlik sağlamaktadır. Açılabilir yan kanal sayesinde de emiş gücünü otomatik olarak yönlendirerek köşe ve duvar kenarlarını da rahatlıkla temizlemektedir. Robotta köşe ve kenarların derinlemesine temizliği için açılabilir yan kanal yer almaktadır. Duvarı takip eden sensörler robotun odanın kenarına kadar gelmesini ve duvarı takip ederek köşelerdeki tozu almak için de uyarıcıyı devreye sokmasını sağlamaktadır. Çift bağlantılı süspansiyon sistemine sahip olan Dyson 360 Vis Nav robot süpürge, 21 mm’ye kadar tırmanabilmektedir. Robot, 99 mm’lik alçak boyutu sayesinde de mobilya altlarına kolayca girebilir ve çevresinde gezinerek temizliğini yapabilir.

dyson-360-vis-nav-robot-supurge-ozellikleri-001.jpg