Instagram çöktü mü, neden açılmıyor? Instagram akış yenilemedi sorunu ne, nasıl düzelir?

Dünya genelinde kullanılan popüler sosyal medya uygulaması Instagram’da sorun yaşandığı bildiriliyor. 5 Mart 2024 Salı günü gündem olan Instagram sorunuyla ilgili araştırmalar devam ediyor. Instagram çöktü mü sorusuna yanıt aranıyor.

Instagram çöktü mü, neden açılmıyor? Instagram akış yenilemedi sorunu ne, nasıl düzelir?

Instagram’da sorun mu var? Instagram çöktü mü, ne oldu? Instagram akış yenilemedi sorunu ne? Instagram neden açılmıyor? Instagram ne zaman düzelir? Instagram ve Facebook’ta erişim problemi mi var? Facebook çöktü mü? tüm bu sorular gündemde yer almaya devam ediyor. Instagram ve Facebook uygulamasına giriş yapamayan kullanıcılar sorunun sebebini ve çözümünü araştırıyor.

INSTAGRAM'DA GİRİŞ PROBLEMİ YAŞANIYOR

Tüm dünyada kullanılan popüler sosyal medya uygulaması Instagram'da giriş problemi yaşandığı bildiriliyor. Instagram kullanıcıları uygulamaya girişte sorun yaşadıklarını belirtiyor. 5 Mart 2024 Salı günü Instagram uygulamasında giriş problemi yaşanıyor. Instagram'a giriş yapmak isteyen kullanıcıların giriş problemi yaşadığı ve sayfayı yenilediklerinde 'Akış yenilemedi' uyarısıyla karşılaştıkları bildiriliyor.

FACEBOOK'TA DA AYNI PROBLEM VAR

Öte yandan milyonlarca kişinin kullandığı bir diğer sosyal medya uygulaması olan Facebook'ta da giriş problemi yaşandığı bildiriliyor. Facebook'a giriş yapmak isteyen kullanıcıların 5 Mart 2024 Salı günü akşam saatlerinde uygulamaya girişte sorun yaşadıkları belirtiliyor. Facebook'a giriş yapmak isteyen kullanıcılar, 'Oturum zaman aşımına uğradı. Lütfen tekrar giirş yap' uyarısıyla karşılaşıyor. Bazı Facebook kullanıcıları giriş esnasında uygulamanın otomatik sistemden attığını belirten yorumlarda bulunuyor.

instagram-coktu-mu-neden-acilmiyor-instagram-akis-yenilemedi-sorunu-ne-nasil-duzelir.jpg

INSTAGRAM VE FACEBOOK NE ZAMAN DÜZELİR?

Instagram ve Facebook'ta yaşandığı bildirilen erişim sorunuyla ilgili araştırmalar sürüyor. Henüz uygulamalardaki erişim problemiyle ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Kullanıcılar ise akşam saatlerinden itibaren yaşanmaya başlanan erişim sorununun ne zaman düzeleceğini merak ediyor. Uygulamalardaki erişim sorununun ne zaman düzeleceğine dair henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.