Merakla beklenen Prens dizisinin 2. Sezon afişi yayınlandı

Blu TV'de yayınlanan ve ilk sezonu ile izlenme rekorları kıran Prens TV dizisinin 2. Sezon 6 yayınlandı. Yeni sezonda kadrosuna Deniz Uğur Ebru Şahin ve Çağlar Ertuğrul gibi isimlerin de katıldığı dizi 9 Nisan'da yayınlanacak.

Merakla beklenen Prens dizisinin 2. Sezon afişi yayınlandı

Blue TV'nin izlenme rekorları kıran yapımlarından olan Prens dizisi geçtiğimiz sezona adeta damga vurmuştu. Özellikle Giray Altınok'un performansının çok beğenildiği dizi'nin yeni sezonu da merakla bekleniyor. 9 Nisan'da izleyici ile buluşmaya hazırlanan Prens dizisinin 2. Sezon afişi yayınlandı.

KADROYA YENİ İSİMLER DAHİL OLDU

Blue TV'de yeni sezonu ile 9 Nisan tarihinde izleyici karşısına çıkacak olan Prens dizisinin kadrosuna yeni İsimlerde dahil oldu. Geçtiğimiz sezon oyuncu kadrosunda yer alan isimlere ek olarak Deniz Uğur Ebru Şahin Çağlar Ertuğrul gibi isimler de yeni sezonda izleyici ile buluşacak. Ayrıca Zeynep Tuğçe Bayat, Engin Benli, Oktay Korunan, Kürşat Demir, Sarp Aydınoğlu, Demet Gül, Miray Akay, Levent Özdilek gibi isimler de kadroya yeni katılan isimler arasında yer aldı.

Prens dizisinin ilk sezon kadrosunda bulunan Giray Altınok, Ceyda Düvenci, Serdar Orçin, Çağdaş Onur Öztürk, Aslı Tandoğan, Derya Pınar Ak, Onur Özaydın, Bahadır Vatanoğlu, Canberk Gültekin, Kerem Özdoğan ise diziye devam ediyor.

prens-afis-2.jpg