Milli Muharip uçağı KAAN Teşkilat dizisinde: Gurur veren anlar

Türkiye’nin yerli savaş uçağı KAAN, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde yer aldı. İlk kez ekranlarda yer alan KAAN’ı görenler bir kez daha büyük bir gurur yaşadı. Sosyal medyada bölümün bu sahnesini konuştu.

Milli Muharip uçağı KAAN Teşkilat dizisinde: Gurur veren anlar

Her Pazar saat 20.002de TRT 1 ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Teşkilat’ın bu akşamki yeni bölümünde Türkiye’nin milli muharip uçağı KAAN yer aldı. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat’ın yer aldığı Teşkilat dizisi bu akşam ekranlarda KAAN’a yer verdi. Ekranlarda myerli savaş uçağı KAAN’ı görenlerin tüyleri diken diken oldu. Kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan yeni bölümle ilgili çok sayıda paylaşım yapıldı. Dizide KAAN’a yer verilen sahneler sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

KAAN’A İLK KEZ BİR DİZİDE YER VERİLDİ

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve uzun yıllardır ekran macerasına devam eden sevilen dizi Teşkilat, her Pazar yepyeni bölümleriyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Sevilen dizinin bu haftaki yeni bölümünde tüyleri diken diken eden bir sahneye yer verildi. Türkiye’nin yerli savaş uçağı KAAN, Teşkilat dizisinin yeni bölümünde yer aldı. Ömer ve Neslihan’ın ‘Türk Havacılık Uzay Sanayii’ne yaptığı ziyarete yer verilen sahnede Ömer ve Neslihan, milli muharip uçak KAAN’ı yakından inceliyor.

milli-muharip-ucagi-kaan-teskilat-dizisinde-gurur-veren-anlar.jpg

İZLEYENLER BÜYÜK GURUR YAŞADI

Teşkilat’ın 10 Mart 2024 Pazar akşamı ekrana gelen yeni bölümünde KAAN’a yer verilen sahneyi görenler büyük gurur yaşadı. Geçtiğimiz günlerde ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştiren milli muharip uçak KAAN’ın dizideki sahneleri izleyiciyi ekran başında hem gururlandırdı hem de duygulandırdı. Ülkemizin ilk yerli 5. nesil savaş uçağı KAAN’ın yer aldığı sahneler sosyal medyada da paylaşım rekorları kırdı. Teşkilat izleyicisi bu KAAN’a yer verilen bu özel sahnelerde büyük gurur ve mutluluk yaşadıklarını belirten yorumlarda bulundu.

milli-muharip-ucagi-kaan-teskilat-dizisinde-gurur-veren-anlar-001.jpg

milli-muharip-ucagi-kaan-teskilat-dizisinde-gurur-veren-anlar-002.jpg