Naci Görür İstanbul depremi için bir kez daha uyardı: Yazı tura atmak kadar yakın

Yaptığı açıklamalar ve uyarılarla sık sık gündeme gelen ve tahminlerini tüm detaylarıyla TV programlarında anlatan Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, bir kez daha olası İstanbul depremi ile ilgili konuştu.

Naci Görür İstanbul depremi için bir kez daha uyardı: Yazı tura atmak kadar yakın

Olası İstanbul depremi ile ilgili uzman isimlerden tahminler, uyarılar ve önemli açıklamalar gelmeye devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür de İstanbul depremi ile ilgili tahminlerini, yaptığı analizleri ve uyarılarını aktarmaya devam ederken katıldığı TV programlarında sık sık ele aldığı olası İstanbul depremine bir kez daha değinen Görür, yine önemli uyarılarda bulundu. İstanbul için deprem riskinin yüzde 47 olduğunu söyleyen uzman isim, bu oranın yazı tuta atmak kadar yakın olduğunu belirtti.

DEPREM RİSKİ YÜZDE 47

Son günlerde yaşanan depremler bir kez daha olası büyük İstanbul depremini gündeme getirdi. İstanbul2da yaşayan vatandaşlar olası İstanbul depremi için tedirgin. Uzman isimler de deprem riskine sık sık vurgu yapıyor ve önemli uyarılarda bulunuyor. Olası İstanbul depremini sık sık tartışan ve bu konuda kritik uyarılarda bulunan uzman isimler arasında olan Prof. Dr. Naci Görür, bir kez daha deprem riskine dikkat çekti ve İstanbul’da deprem riskinin yüzde 47 olduğunu söyledi.

naci-gorur-istanbul-depremi-icin-bir-kez-daha-uyardi-yazi-tura-atmak-kadar-yakin.jpg

NACİ GÖRÜR: NEREDEYSE YAZI TURA ATACAKSIN

Olası İstanbul depremi ile ilgili çok önemli analizlerde bulunan ve bir kez daha herkesi uyaran Prof. Dr. Naci Görür, geçtiğimiz günlerde Mudanya açıklarında meydana gelen depremi ele aldı ve bu depremin Kuzey Anadolu Fay Hattı güney kolunda meydana geldiğini söyledi. Olası büyük Marmara depreminin aynı fay hattının kuzey kolunda beklendiğini söyleyen Görür, İstanbul’da her an deprem olma ihtimalinin yüzde 47’ye çıktığını söyledi ve ‘Bu inanılmaz bir oran. Neredeyse yazı tura atacaksın’ ifadelerine yer verdi.