Sosyal medya çöktü: Instagram, Facebook, YouTube açılmıyor

Sosyal medya uygulamalarında problem yaşanıyor. Milyonlarca kullanıcısı olan Instagram, Facebook uygulamalarında giriş problemi yaşanıyor. YouTube’da da giriş sorunu yaşandığı bildiriliyor. Yaşanan problemin nedeni henüz bilinmiyor.

Sosyal medya çöktü: Instagram, Facebook, YouTube açılmıyor

Dünya genelinde popüler olan sosyal medya uygulamaları Instagram, Facebook ve YouTube’da giriş problemleri yaşanıyor. Söz konusu sosyal medya platformlarına giriş yapan kullanıcılar ‘Bir hata oluştu’ uyarısıyla karşılaşıyor. Sosyal medya uygulamalarındaki sorunun sebebi merak ediliyor. Instagram, Facebook, YouTube’a ne oldu? Instagram çöktü mü, ne oldu? Facebook çöktü mü, sorun ne? YouTube çöktü mü, neden açılmıyor. Instagram, Facebook, YouTube bir hata oluştu uyarısı nedir?

SOSYAL MEDYA UYGULAMALARINDA SORUN YAŞANIYOR

Milyonlarca kişinin kullandığı popüler sosyal medya uygulamaları Instagram,Facebook ve YouTube'da sorun yaşandığı bildiriliyor. Sosyal medya kullanıcıları Instagram, Facebook ve YouTube giriş yapamadığını bildiriyor. Sosyal medya uygulamalarında yaşanan giriş sorununun sebebi ise henüz bilinmiyor.

3 SOSYAL MEDYA UYGULAMASINDA SORUN YAŞANDI

Popüler sosyal medya uygulamaları Instagram, Facebook ve YouTube'da saat 18.30 sularında giriş problemi yaşandı. Kullanıcılar bağlantı sorunu ve uygulamalarda yavaşlık problemi yaşadıklarını bildirmeye başladı. Oturum açmada ve akışta problem yaşan kullanıcılardan 'Bir hata oluştu' sorunu ile ilgili bildirimler gelmeye başladı. Yaşanan problemin ilerleyen saatlerde düzeldiği bilgisine ulaşıldı.