TikTok’tan iddialı adım! Instagram’a rakip olacak

Popüler sosyal medya platformlarından biri olan TikTok’tan yeni bir hamle geliyor. Son dönemin en çok kullanılan ve gündemden düşmeyen sosyal medya uygulamalarından biri olan TikTok’un yeni bir özellik üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

TikTok’tan iddialı adım! Instagram’a rakip olacak

İddiaya göre TikTok, Instagram’a rakip olacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Dünya genelinde kullanılan ve büyük ses getiren sosyal medya uygulamasının yeni hamlesi ‘Intagram’a meydan okuma’ olarak yorumlandı. Instagram’a meydan okumaya hazırlandığı iddia edilen TikTok’un sadece fotoğraf paylaşımı yapılacak bir platform olan TikTok Photos üzerinde çalıştığı öne sürüldü. Merak uyandıran bu yeni platformla ilgili tüm detaylar araştırılmaya başlandı.

TİKTOK’TAN YENİ UYGULAMA

Video oluşturma ve video paylaşmanın yanı sıra canlı yaın imkanı sağlayan bir sosyal medya uygulaması olan TikTok, dünya genelinde kullanılan bir platform. Sosyal medya uygulamaları arasında en çok kullanılanlardan biri olan TikTok’un yeni bir uygulama hazırlığında olduğu iddia edildi. TikTok’un son güncellemesinin Instagram’a rakip olacağı iddia ediliyor. Video platformu, yeni fotoğraf paylaşım uygulaması üzerinde çalışıyor. Son güncellemeleri ve yeni güncellemeler üzerindeki çalışmalarıyla dikkat çeken TikTok’un sadece fotoğraf paylaşımı yapılacak bir platform olan TikTok Photos üzerinde çalıştığı konuşuluyor.

tiktok-tan-iddiali-adim-instagram-a-rakip-olacak.jpg

YENİ UYGULAMA MERAK EDİLDİ

TikTok’un yeni fotoğraf paylaşım uygulaması üzerinde çalıştığı iddiası kısa sürede merak uyandırdı. Yeni fotoğraf paylaşım uygulaması şimdiden merak edilmeye başlanırken TikTok Photos hakkında henüz herhangi bir açıklama bulunmuyor. TikTok’un yeni uygulaması ile ilgili tahminler gelmeye başladı. İddiaya göre yeni uygulama, tıpkı Instagram’ın ilk zamanlarındaki gibi sadece fotoğraf paylaşma odaklı bir uygulama olacak. TikTok Photos adlı uygulamanın çok yakın bir zamanda kullanıma açılacağı da iddialar arasında yer alıyor. İlerleyen günlerde yeni uygulama hakkında daha detaylı açıklama ve bilgilendirmeler olması bekleniyor.