TOGG’un yeni modeli ilk kez sergilendi! TOGG T10F yollara çıkıyor

Yerli ve milli otomobil TOGG’un yeni modeli T10F ilk kez sergilendi. TOGG T10F’nin direksiyon koltuğuna oturan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni modeli inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.

TOGG’un yeni modeli ilk kez sergilendi! TOGG T10F yollara çıkıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki bakanlarla beraber TOGG standını ziyaret etti. TOGG’un yeni modeli olan T10F’yi inceleyen ve direksiyona geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni modelle ilgili yetkililerden bilgi aldı. TOGG’un Sedan modeli T10F’nin 2025 yılının Mart veya Nisan ayında Önce Türkiye’de ardından da Avrupa’da satışa sunulacağı öğrenildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TOGG STANDINI ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin İkiz Kuleler’de düzenlenen 80. Genel Kurulu’na katıldı. Burada 2013 yılında TOBB İkiz Kulelerin bahçesine 69. TOBB Genel Kurulu anısına diktiği ağacı sulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra TOGG stadına ziyarette bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyaretinde TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat eşlik etti.

togg-un-yeni-modeli-ilk-kez-sergilendi-togg-t10-f-yollara-cikiyor.jpg

TOGG’UN YENİ MODELİNİ İNCELEDİ

TOGG’un standını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada TOGG’un yeni modeli olan T10F’yi inceledi. TOGG T10F’nin direksiyonuna geçen Erdoğan daha sonra beraberindekilerle yeni modelin önünde hatıra fotoğrafı çekildi. TOGG T10F’nin 2025 yılının Mart ve Nisan ayında ilk olarak Türkiye’de daha sonra da Avrupa’da satışa sunulacağı öğrenildi.