WhatsApp’tan yeni güncelleme! Tek seferlik sesli mesaj özelliği geldi

Yeniliklerine devam eden dünyaca ünlü mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta yeni bir güncelleme daha yaşandı. Her geçen gün kalitesini artırma hedefli olan WhatsApp’ta sesli mesaj gönderme özelliğinde güncellemeye gidildi.

WhatsApp’tan yeni güncelleme! Tek seferlik sesli mesaj özelliği geldi

Dünyaca ünlü mesajlaşma uygulaması WhatsApp dünya genelinde onlarca kişi tarafından kullanılıyor. Yeni özelliklerini duyurmaya devam eden WhatsApp’ta yeni bir güncelleme daha yaşandı. Dünya genelinde en sık kullanılan sosyal medya uygulaması olan WhatsApp’ta artık sesli mesaj göndermede yeni bir dönem başlıyor. Artık WhatsApp üzerinden sesli mesajlarınızı tek seferlik olarak gönderebileceksiniz. Bu yeni özellikle merak uyandıran ünlü haberleşme uygulamasının yeni güncellemesi ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. İşte WhatsApp’ın tek seferlik sesli mesaj özelliği ile ilgili tüm detaylar…

WHATSAPP’TA YENİ GÜNCELLEME

Her zaman en kaliteliye hedefli olan WhatsApp’ta yeni güncellemeler devam ediyor. Yeni özellikler için çalışan ve sunduğu hizmetin kullanıcıların güvenliği ve gizliliğine yönelik olduğunu her fırsatta vurgulayan dünyaca ünlü mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a yeni bir güncelleme daha geldi. Yeni özelliğiyle çok konuşulan uygulamada artık sesli mesajlar tek seferlik gönderilebilecek. Yeniliklerine devam eden WhatsApp’ın bu yeni özelliği de kullanıcılar tarafından çok merak edildi.

whatsapp-tan-yeni-guncelleme-tek-seferlik-sesli-mesaj-ozelligi-geldi.jpg

SESLİ MESAJLARDA TEK SEFERLİK GÖRÜNTÜLENME SEÇENEĞİ

WhatsApp’ta daha önce tek seferlik görüntülenme seçeneği fotoğraf ve videolar için gelmişti. WhatsApp kullanıcıları gönderecekleri fotoğraf veya videoları tek seferlik görüntülenme seçeneği ile gönderdiğinde karşı taraf gönderilen video veya fotoğrafı sadece bir kez görebiliyordu. Şimdi bu güncelleme sesli mesajlara da geldi. Artık WhatsApp’ta sesli mesajlarda tek seferlik olarak gönderilebilecek. Uygulamaya gelen yeni özellikte yine tek seferlik sesli mesaj gönderiminde de mesajlarınız diğer tüm mesajlarınızda olduğu gibi uçtan uca korumalı olacak.

whatsapp-tan-yeni-guncelleme-tek-seferlik-sesli-mesaj-ozelligi-geldi-001.jpg

WHATSAPP’TA TEK SEFERLİK SESLİ MESAJ NASIL GÖNDERİLİR?

WhatsApp’ın yeni özelliği olan tek seferlik sesli mesaj gönderme seçeneğini kullanmak için öncelikle uygulamanın son sürümünü kullandığınızdan emin olun. Ardından ses kaydı tuşuna basarak yukarı kaydırın. Daha sonra sohbet satırının sağ tarafında daire içinde olan ‘1’ sembolüne dokunun ve mesajınızı gönderin.