1 Ocak yarın okul var mı? Yarın okullar tatil mi? 1 Ocak Pazartesi okula gidilecek mi?

2023 yılını uğurlamaya ve 2024 yılını karşılamaya sayılı saatler kalırken öğrencilerin ve velilerin en çok araştırdığı konu okulların akıbeti oluyor. Haftanın son tatil gününde hafta başına doğru okulların açık olup olmayacağı merak ediliyor.

1 Ocak yarın okul var mı? Yarın okullar tatil mi? 1 Ocak Pazartesi okula gidilecek mi?

Yeni yılı karşılamaya hazırlanırken bir yandan da öğrenciler ve velilerin tatil araştırmaları sürüyor. Hem öğrenciler hem de veliler 1 Ocak Pazartesi günü ile ilgili araştırmalarını yapıyor. 1 Ocak Pazartesi (yarın) okul var mı, yok mu, yarın okullar tatil mi merak ediliyor. Yeni yılın ilk gününde okula gidilecek mi araştırmalar yoğun bir şekilde sürüyor. Peki, 1 Ocak yarın okul var mı? 1 Ocak 2024 Pazartesi okullar tatil mi? Okullara yılbaşı tatili var mı? Okullar yarın resmi tatil mi? 1 Ocak yeni yıl tatili var mı? Yarın okula gidilecek mi? İşte merak edilen tüm detaylar…

YARIN OKULLAR TATİL

2024 yılının ilk günü olan 1 Ocak 2024 Pazartesi günü ile ilgili yoğun bir araştırma var. Yarın okullar tatil mi, yarın resmi tatil mi soruları en çok araştırılanların başında geliyor. Öğrenciler ve veliler yarın okul var mı, yok mu araştırmalarına devam ediyor. Yılın ilk günü okullar tatil olacak. 1 Ocak yılbaşı tatili resmi tatiller arasında yer alıyor. Bu kapsamda 1 Ocak 2024 Pazartesi günü okullar kapalı olacak.

1-ocak-yarin-okul-var-mi-yarin-okullar-tatil-mi-1-ocak-pazartesi-gunu-okula-gidilecek-mi.jpg

OKULLAR 2 OCAK SALI GÜNÜ AÇILIYOR

Resmi tatiller takvimine göre 1 Ocak yılbaşı tatili de resmi tatiller arasında. Yarın 1 Ocak 2024 Pazartesi günü yılbaşı tatili dolayısıyla okullar kapalı olacak. Okullarda 1 gün süreyle yeni yıl tatili uygulanacak. Öğrenciler, 2 Ocak 2024 Salı günü ders başı yapacak.