AÖF sınavları online mı yüz yüze mi? Beklenen açıklama geldi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi ara sınavı ile ilgili tüm gelişmeler ve son dakika açıklamaları yakından takip ediliyor. Ara sınavların başlamasına birkaç gün kalırken AÖF öğrencilerinin merak ettiği soru yanıt buldu.

AÖF sınavları online mı yüz yüze mi? Beklenen açıklama geldi

AÖF öğrencileri, güz dönemi ara sınavları ile ilgili merak edilenleri araştırıyor. Bu hafta yapılacak olan sınavlarla ilgili en çok merak edilen soru ise sınavlar online mı, yüz yüze mi olacak sorusu. Sınav tarihi, sınav saati ve diğer tüm sorulara yanıt aranırken öğrencilerin en çok merak ettiği soru yanıt buldu. Peki, AÖF sınavları uzaktan mı olacak 2023? AÖF sınavları online mı, yüz yüze mi? 2023 AÖF Aralık sınavları ne zaman? AÖF sınavları hangi gün, saat kaçta? İşte merak edilen tüm detaylar…

AÖF GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV TAKVİMİ

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Yarıyılı Ara Sınavı ile ilgili tüm merak edilenler öğrenciler tarafından arama motorlarında araştırılmaya devam ediliyor. 2023-2024 AÖF Güz Dönemi ara sınavı ile ilgili merak edilen sorular yanıt buluyor. AÖF Güz Dönemi ara sınavları 9-10 Aralık 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek. AÖF Güz Dönemi dönem sonu sınavları ise 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

aof-sinavlari-online-mi-yuz-yuze-mi-beklenen-aciklama-geldi.jpg

AÖF SINAVLARI ONLINE MI, YÜZ YÜZE Mİ?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, 2023-2024 Güz Yarıyılı Ara Sınavı ile ilgili bilgilendirme yaptı ve AÖF öğrencilerinin merakla araştırdığı sorunun yanıtını geldi. Güz yarıyılı ara sınavının 9-10 Aralık 2023 tarihlerinde yapılacağının hatırlatıldığı bilgilendirme metninde, 9-10 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ara sınavın yüz yüze yapılacağı duyuruldu.

AÖF Güz Dönemi Ara Sınavı ile ilgili yapılan açıklamanın devamı şöyle;

aof-sinavlari-online-mi-yuz-yuze-mi-beklenen-aciklama-geldi-001.jpg

aof-sinavlari-online-mi-yuz-yuze-mi-beklenen-aciklama-geldi-002.jpg

aof-sinavlari-online-mi-yuz-yuze-mi-beklenen-aciklama-geldi-003.jpg

aof-sinavlari-online-mi-yuz-yuze-mi-beklenen-aciklama-geldi-004.jpg