Ara tatil uzuyor mu? 2 ilde kar tatili kararı alındı

Son dakika haberi… Ara tatil süresi uzuyor mu? Kar ve fırtına nedeniyle 2 ilde okullar tatil edildi. Peki yarın hangi illerde okullar tatil? 20 Kasım İstanbul'da okullar tatil mi?

Ara tatil uzuyor mu? 2 ilde kar tatili kararı alındı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından Türkiye'de birçok ilde sağanak yağış Fırtına ve Kar etkisini göstermeye başladı. Fırtına nedeniyle birçok ilde olumsuz durumlar ortaya çıkarken 2 ilde eğitime ara verildi. Peki yarın okul var mı? Yarın hangi illerde okullar tatil edildi? Kar yağışı nedeniyle eğitime ara verilen iller haberimizde…

Türkiye'nin birçok ilinde kar yağışı ve fırtına etkisini gösterirken 20 Kasım Yarın okullar tatil mi sorusu gündeme geldi. Ara tatil dönemini tamamlayan ve yarın okul sıralarına dönecek olan öğrenciler 9 günlük tatilin ardından ara tatil uzuyor mu sorusuna yanıt bulmaya çalışıyor. Peki 20 Kasım Yarın okul var mı? 20 Kasım yarın hangi illerde Okullar tatil oldu? Kar tatili olan iller listesi haberimizde…

20 KASIM İSTANBUL'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

İstanbul'da sabah saatlerinden bu yana etkili olmaya devam eden fırtına nedeniyle Şile ilçesinde Hayat adeta durma noktasına geldi. Şile'de birçok bölgeyi su basarken İstanbul Valiliği de bir son dakika açıklaması yayınladı. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre Şile'de 20 Kasım pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda Eğitime bir gözüm ile ara verildi. Yine İstanbul Şile'de Kamu Kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli hamile ya da Kronik hastalığı bulunan personeller yarın izinli sayılacak.

20 KASIM ZONGULDAK'TA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Buradan oraya şiddetli sağanak yağışına etkili olduğu diğer bir il olan Zonguldak'ta da Valilik kararı ile Eğitime bir gün süreyle ara verildi. Zonguldak Valiliği tarafından yapılan açıklamada 20 Kasım 2023 Pazartesi günü örgün ve yaygın eğitim kurumlarının tamamının tatil edildiği ifade edildi. Açıklamada aynı zamanda Kamu Kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.

20 KASIM PAZARTESİ YARIN OKUL VAR MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan peş peşe uyarıların ardından yurdun birçok ilinde şiddetli yağış ve fırtına etkisini gösteriyor. Fırtına nedeniyle bazı illerde Hayat olumsuz etkileniyor. Şu ana kadar İstanbul Şile ve Zonguldak'ta okullar tatil edildi.

Valilikler tarafından yeni kar tatili kararlarının alınması durumunda haberlerimizde sizlerle paylaşacağız...