İlkokul, ortaokul, lise tüm öğrenci ve öğretmenleri ilgilendiriyor! MEB’den kritik açıklama geldi

MEB’den öğretmen ve öğrencileri ilgilendiren kritik açıklama geldi. İlkokul, ortaokul, lise tüm öğrenci ve öğretmenler dikkat.

İlkokul, ortaokul, lise tüm öğrenci ve öğretmenleri ilgilendiriyor! MEB’den kritik açıklama geldi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni bir son dakika açıklaması yapıldı. Tüm öğrenci ve Öğretmenleri ilgilendiren kritik gelişme az önce duyuruldu. Bakanlık yaptığı açıklamada, Yeni eğitim programının başladığını bildirdi. Öğretmen ve öğrenciler bu programa tabi tutulacak. Milli Eğitim Bakanlığı yeni eğitim programı ile ilgili detaylar haberimizde…

İlkokul, ortaokul, lise tüm öğrenci ve öğretmenleri ilgilendiren son dakika açıklaması MEB’den geldi. Okullarda yeni eğitim programı uygulanmaya başlıyor. Artık okullarda öğretmen ve öğrencilere su verimliliği ile ilgili eğitim verilecek. Açıklama Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından yapıldı. Yumaklı açıklamasında, “ Su Verimliliği Seferberliği” başlatıldığını duyurdu. İşte detaylar…

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE EĞİTİM VERİLECEK

Türkiye’de ve dünyada her yıl yağışlar azalıyor. Özellikle bu yaz aylarının çok kurak geçmesi sonrası susuzluk ve kuraklık bir kez daha kendini hatırlattı. Bu nedenle su kullanımında tasarruflu olmak da büyük önem taşıyor. O nedenle MEB ve Tarım ve Orman Bakanlığı, okullarda “ Su Verimliliği Seferberliği” için düğmeye bastı. Türkiye’nin 81 ilinde öğretmen ve öğrenciler için yeni eğitim programı başlatıldı.

meb-son-dakika-2.jpg

OKULLARDA YENİ EĞİTİM PROGRAMI BAŞLIYOR

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, okullarda yeni bir eğitim programı başlıyor. Program kapsamında tüm öğretmen ve öğrencilere su verimliliği için eğitim verilecek. İlk etapta eğitime 3500 öğrenci katılacak. Ancak sonrasında Türkiye’nin 81 ilindeki öğrenci ve öğretmenler eğitimlere katılacak. 2023-2024 eğitim öğretim yılı kapsamında su verimliliği için hazırlanan programın süreceği de gelen bilgiler arasında yer aldı.