İstanbul Valiliği okullar tatil mi? Okulların tatil olduğu il ve ilçeler listesi 20 Kasım 2023

Hafta sonunda etkisini göstermeye başlayan yağışlı hava ile birlikte Pazar günü birçok noktada kar yağışı da etkili oldu. Ankara, İstanbul ve çevre illerde kar yağışı etkisi olurken meteorolojik uyarıların ardından tatil haberleri de peş peşe geldi.

İstanbul Valiliği okullar tatil mi? Okulların tatil olduğu il ve ilçeler listesi 20 Kasım 2023

Yurt genelinde soğuk ve yağışlı hava etkili oluyor. Yağmur, fırtına ve yer yer kar yağışı etkisini gösterirken Meteoroloji’den gelen sarı ve turuncu kodlu uyarıların ardından okul tatili haberleri de gelmeye başladı. Okulların tatil olduğu il ve ilçeler araştırılırken İstanbul’da da okullar tatil mi, İstanbul Valiliği’nden tatil haberi geldi mi merak ediliyor. Ara tatilin son gününde şiddetli yağış, fırtına ve yer yer kar yağışının etkisi görülürken okulların tatil olduğu il ve ilçeler listesi öğrenciler ve veliler tarafından merakla araştırılıyor. İşte 20 Kasım 2023 Pazartesi günü okulların tatil olduğu il ve ilçeler listesi…

ŞİLE’DE OKULLAR TATİL

Okul tatili haberleri peş peşe geliyor. İstanbul’da yaşayan vatandaşların gözü ve kulağı Valilik açıklamasında. İstanbul Valiliği’nden İstanbul ‘un merkezi için tatil açıklaması gelmedi. Şiddetli yağış ve fırtınanın etkilediği Şile ilçesinde ise yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün süreyle ara verildiği duyuruldu. İstanbul’un Şile ilçesinde 20 Kasım 2023 Pazartesi (yarın) ilk ve orta dereceli okullar tatil olacak. Ayrıca kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ve kronik hastalığı bulunan personel de idari izinli sayılacak.

istanbul-valiligi-okullar-tatil-mi-okullarin-tatil-oldugu-il-ve-ilceler-listesi-20-kasim-2023.jpg

ZONGULDAK’TA OKULLAR TATİL

İstanbul’un Şile ilçesinde, Düzce’nin Akçakoca ve Yağlıca ilçelerinde, Karabük’ün Eflani ve Eskipazar ilçelerinde, Zonguldak’ta, Bartın’ın Amasra ilçesinde, Sakarya’nın Hendek ilçesinde ve Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde okullar 1 gün süreyle tatil olacak.