İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Okullar tatil

Hafta sonu etkili olmaya başlayan sağanak yağış ve kuvvetli fırtına İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bazı illerde yerini kar yağışına bırakırken İstanbul’da şiddetli yağış ve fırtınanın akşam saat 22.00’ye kadar devam edeceği belirtildi.

İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Okullar tatil

Meteoroloji ve AFAD’dan peş peşe gelen açıklamalar ve uyarıların ardından İstanbul’da hafta sonu kuvvetli yağış ve fırtına etkili olmaya başladı. İstanbullular karlı bir sabaha uyandı. Megakente mevsimin ilk karı 19 Kasım 2023 Pazar günü düştü. Kentin pek çok noktasında kar yağışı etkili oldu. İstanbul Valisi Davut Gül’den gelen açıklamada ise yağmur ve fırtınanın akşam saat 22.00’ye kadar devam edeceği bildirildi. Şiddetli yağış ve fırtınanın etkili olduğu İstanbul’da ilk tatil haberi Şile için geldi. İstanbul’un Şile ilçesinde ilk ve orta dereceli okullarda 1 gün süreyle eğitime ara verildi.

İSTANBUL'DA KAR, FIRTINA SAĞANAK

Megakent İstanbul'da hafta sonu bol yağışlı geçiyor. Meteoroloji ve AFAD'ın peş peşe uyarılarının ardından İstanbul'da hafta sonunda başlayan sağanak yağış ve kuvvetli fırtınanın ardından kar yağışı etkili olmuştu. Kentin pek çok noktası beyaza büründü. Kuvvetli fırtınanın etkisiyle ağaçların devrildiği, uçuşların iptal edildiği, su baskınlarının yaşandığı kentte Pazar sabahı ise karlı bir güne uyanıldı.

istanbul-valisi-davut-gul-acikladi-okullar-tatil.jpg

istanbul-valisi-davut-gul-acikladi-okullar-tatil-001.jpg

ŞİLE'DE YAĞIŞ VE FIRTINA

İstanbul'un Şile ilçesinde şiddetli yağış ve fırtına etkili oldu. Kuvvetli fırtına ve yağışın getirdiği olumsuzluklar günlük yaşamı etkilerken İstanbul Valisi Davut Gül'den önemli bir son dakika açıklaması geldi.

istanbul-valisi-davut-gul-acikladi-okullar-tatil-002.jpg

ŞİLE'DE OKULLAR TATİL

İstanbul2da etkili olan sağanak, fırtına ve kar yağışının ardından İstanbul Valisi Davut Gül'den bir son dakika açıklaması geldi. Vali Gül, şiddetli yağış ve fırtınanın akşam saat 22.00'ye kadar devam edeceğini duyurdu. Ayrıca Şile ilçesinde ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiğini açıkladı. Şile'de 20 Kasım 2023 Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullar 1 gün süreyle tatil olacak.