Karne tatili için geri sayım! Okullar 15 gün kapanıyor öğrenciler için kısa bir mola

Öğrenciler ve veliler yeni dönemin ilk karneleri için heyecanlı. Yeni eğitim öğretim yılının ilk karneleri 15 tatilde dağıtılacak. Öğrenciler karnelerine kavuşmak için gün sayarken heyecanlı bekleyiş de sürüyor.

Karne tatili için geri sayım! Okullar 15 gün kapanıyor öğrenciler için kısa bir mola

Milyonlarca öğrenci 15 tatile doğru geri sayıma devam ediyor. Karne tatili için gün sayan öğrenciler 15 günlük kısa bir mola için sabırsızlıkla bekliyor. Yeni eğitim öğretim yılının ilk karneleri için öğrenciler kadar öğretmenler ve veliler de heyecanlı. Ocak ayının gelmesiyle birlikte 15 tatil araştırmaları da yoğunlaştı. 15 tatilin başlayacağı, dönemin ilk karnelerinin dağıtılacağı tarih araştırılıyor. Peki, 15 tatil ne zaman, Sömestr tatili hangi gün başlıyor? Karne tatili ne zaman, hangi tarihte? 15 tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 15 tatilde karne verilir mi? 15 tatil karne günü ne zaman? İşte merak edilen tüm detaylar…

SÖMESTR TATİLİ YAKLAŞIYOR

Öğrenciler ve veliler sömestr tatili için heyecanlı. 15 günlük tatil uygulaması yapılan sömestr tatili için geri sayım devam ediyor. Ocak ayının gelmesiyle birlikte 15 tatil için geri sayım daha da hızlandı. Karne tatili yaklaşıyor. Öğrenciler, yeni eğitim öğretim döneminin ilk karnelerini alacak ve 15 günlük bir tatile çıkacak. Şimdi gözler 15 tatilin başlayacağı tarihe çevrildi. Öğrenciler hem karneleri hem de tatil için oldukça heyecanlı.

karne-tatili-icin-geri-sayim-okullar-15-gun-kapaniyor-ogrenciler-icin-kisa-bir-mola.jpg

15 TATİL NE ZAMAN BAŞLIYOR 2024?

Okullarda ilk ara tatilin ardından şimdi ise gözler 15 tatilde. Öğrencilerin ilk karnelerini alacağı ve 15 günlük bir tatile çıkacağı sömestr tatilinin tarihi merak ediliyor. Bu yıl 15 tatil 22 Ocak 2024 Pazartesi günü başlayacak ve 2 Şubat 2024 Cuma günü sona erecek. Okullarda 2. dönem 5 Şubat 2024 Pazartesi günü başlayacak.