Karneler saat kaçta verilecek 2024 lise? 1. Dönem karneleri ne zaman, saat kaçta dağıtılacak

Bugün öğrenciler için karne günü. 1. Dönem bugün itibarıyla sona eriyor ve yarıyıl tatili başlıyor. 15 tatil için start verilecek olan bugün de öğrenciler karne heyecanı yaşıyor. Karnelerin dağıtılacağı saat ise merakla araştırılıyor.

Karneler saat kaçta verilecek 2024 lise? 1. Dönem karneleri ne zaman, saat kaçta dağıtılacak

Karne günü geldi çattı. 1. Dönem sona ererken öğrenciler karne heyecanı yaşıyor. 15 tatilin başlayacağı bugün, tüm öğrencilerimiz karneleri için heyecanlı. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri bugün birinci dönem karnelerine kavuşuyor. Peki, karneler saat kaçta verilecek? Karneler ne zaman, saat kaçta dağıtılacak? 1. Dönem karneleri ne zaman dağıtılacak? Karne dağıtımı başladı mı? Lise öğrencileri saat kaçta karnesini alacak? İşte tüm merak edilenler…

YARIYIL TATİLİ BAŞLIYOR

Bugün öğrenciler için hem çok heyecanlı hem de tatil başlangıcı olan bir gün. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri bugün birinci dönem karnelerini alıyor. Karne heyecanı yaşayan milyonlarca öğrencinin merak ettiği soru ise karnelerin saat kaçta, ne zaman dağıtılacağı. Bugün birinci dönem karnelerinin dağıtılmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci için yarıyıl tatili başlayacak.

KARNELER SAAT KAÇTA DAĞITILACAK 2024?

Okullarda genel olarak karneler saat 09.00-10.30 arasında dağıtılıyor. Öğlenci olan öğrenciler ise karnelerini saat 11.00-12.00 arasında alıyor. Her okulda karne dağıtım saati birkaç saat farklılık gösterebiliyor. Öğrenciler ve veliler dijital ortamda e-Okul sistemi aracılığıyla e-Karnelerini görüntüleyebiliyorlar.