MEB'den SON DAKİKA açıklaması! Yarından itibaren okullar 3 gün tatil oluyor

MEB'den öğrencilere 3 günlük tatil açıklaması geldi. Tüm öğrencileri ve öğretmenleri ilgilendiriyor. Yarından itibaren okullar 3 gün tatil oluyor.

MEB'den SON DAKİKA açıklaması! Yarından itibaren okullar 3 gün tatil oluyor

Milli Eğitim Bakanlığı son dakika açıklaması yaparak milyonlarca öğrenci ve öğretmeni sevindirdi. Okullarda 3 günlük tatil başlıyor. MEB son dakika tatil açıklaması ile müjdeyi duyururken 3 günlük tatil ne zaman başlayacak sorusu da gündeme geldi. Okullarda 3 günlük tatil yarın başlıyor. MEB son dakika 3 gün tatil açıklaması ve detaylar haberimizde…

MEB son dakika açıklaması ile öğrenci ve öğretmenleri sevindirdi. Yarından itibaren tüm okullarda 3 günlük tatil başlıyor. Anasınıfı ilkokul ortaokul lise öğrencileri dinlenme fırsatı bulacak nokta Ayrıca öğretmenler için de güzel haber var. Çünkü onlara da tatil oluyor. MEB’den 3 günlük tatil açıklaması ile ilgili detaylı bilgiler haberimizde...

okullar-3-gun-tatil-1.jpg

OKULLAR YARINDAN İTİBAREN 3 GÜN TATİL

MEB son dakika açıklaması ile okullar Yarından itibaren 3 günlük tatile giriyor. Milli Eğitim Bakanlığı tatil takvimi sene başında yayınlanmıştı. Buna göre 1 Ocak resmi tatil oldu. Öğrenciler 1 Ocak Pazartesi günü okula gitmeyecek. Hafta sonunda eklenmesi ile birlikte öğrenciler 3 günlük tatil ve dinlenme fırsatı bulacak. Sadece öğrenciler için değil öğretmenler için de 3 gün tatil var.

OKULLARDA 3 GÜNLÜK TATİL NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Anaokulu 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ve 12. Sınıflara 3 günlük okul tatili müjdesini veren Milli Eğitim Bakanlığı tatilin başlama tarihini de duyurdu. Okullarda 3 günlük Yılbaşı tatili Yarın son ders zilinin çalması ile birlikte başlıyor. Zaten Hafta sonu tatiline çıkacak olan öğrenciler Pazartesi günü de yani 1 Ocak'ta resmi tatil olması nedeniyle tatil yapacak. Böylece okullar 3 gün tatil olmuş olacak.

okullar-3-gun-tatil-2.jpg

2-3 OCAK KAR TATİLİ GELEBİLİR

Öğrenciler için diğer bir haber ise 2-3 Ocak tarihleri için oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve meteoroloji uzmanları 2-3 Ocak tarihlerinde Çok ciddi bir kar yağışı için uyarı yaptı. İstanbul başta olmak üzere Türkiye geneli uyarı yapan uzmanlar yoğun bir kar yağışı beklendiğini ve 4 hafta süreceğini söyledi. Eğer kar yağışı etkili olursa 2-3 Ocak tarihleri de Tatil olabilir ve öğrenciler 5 günlük tatil müjdesi ile sevinebilir.