Öğrenci genç kız gözyaşları içinde isyan etti: "Aklınız varsa bu bölümü okumayın"

Öğrenci olduğunu söyleyen bir genç kızın isyanı sosyal medyaya damga vurdu. Genç kız, “Aklınız varsa bu bölümü okumayın” dedi.

Öğrenci genç kız gözyaşları içinde isyan etti: "Aklınız varsa bu bölümü okumayın"

Türkiye'de öğrenciler de zor günler geçiriyor. Hele ki atamanın da olmadığı bu dönemlerde öğrencilerin isyanı sık sık gündeme gelmeye devam ediyor.

İlkokuldan başlayıp üniversite yıllarına kadar hayatlarının büyük çoğunluğunu Sınavla geçiren öğrenciler okuyacakları bölümleri seçerken de zorlanıyor. Üniversitede rahat etmeyi planlayan öğrencilerde de durumlar farklı değil.

Son yıllarda artık üniversite öğrencisi olmak da son derece zor hale geldi. Bir yandan ders yükünün artması bir yandan da üniversiteden mezun olunca iş bulup bulamayacağınız stresi nedeniyle gençler adeta bunalıma giriyor.

Özellikle bazı bölümlerde okuyan öğrenciler sosyal medyadan isyanlarını sık sık dile getiriyor. Sosyal medyada bir öğrenci yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Gözyaşları içinde bölümünün ne kadar zor olduğunu anlatan öğrenci, iç mimarlık bölümünde Derslerin çok ağır olduğunu ifade etti.

Bir kız öğrencinin yaşadığı bu durum sosyal medyada da kısa sürede gündeme oturdu. Sosyal medya kullanıcısı birçok kişide kız öğrenciye destek vererek iç mimarlık bölümünün zorluğundan bahsetti.