Öğrencilere yılbaşı sürprizi! 15 tatil öncesi okullar 3 gün tatil oluyor ilkokul, ortaokul ve liselilere müjde

Aralık ayının sonlarına doğru yaklaşırken yaklaşan Ocak ayı ile birlikte öğrenciler ve veliler 15 tatil ile ilgili araştırmalarına başladı. Ocak ayında uygulanan 15 tatil araştırılırken araya yılbaşı tatili de girecek.

Öğrencilere yılbaşı sürprizi! 15 tatil öncesi okullar 3 gün tatil oluyor ilkokul, ortaokul ve liselilere müjde

Öğrencilere yeni yıl sürprizi geldi. Resmi tatiller arasında yer alan 1 Ocak yılbaşı tatili bu yıl Pazartesi gününe denk geliyor. Bu durumda öğrenciler hafta sonu ile birlikte uzun bir tatil yapabilecek. Öğrencilerin ve velilerin gündeminde 15 tatil varken araya giren yılbaşı tatili de öğrenciler için kısa bir mola olacak. Peki, yılbaşı tatili ne zaman? Öğrencilere yılbaşı tatili kaç gün? Yılbaşında okullar tatil mi? Yeni yıl tatili 3 gün mü, hangi günler? İşte tüm merak edilenler…

15 TATİL ÖNCESİ YILBAŞI TATİLİ

Yeni yıl yaklaşıyor. Yeni yıla sayılı günler kalırken yılbaşının hangi güne denk geldiği ve yılbaşı tatili ile ilgili merak edilenlere de yanıt aranıyor. Resmi tatiller arasında yer alan yılbaşı tatili ile ilgili yoğun bir araştırma var. Öğrenciler, Ocak ayında uygulanacak olan 15 tatil öncesinde kısa bir tatil daha yapacaklar. Bu yıl Pazartesi gününe denk gelen 1 Ocak tarihiyle birlikte okullar hafta sonunun da eklenmesiyle 3 gün tatil olacak. Öğrenciler hafta sonu ile birlikte 30 Aralık Cumartesi, 31 Aralık Pazar ve 1 Ocak Pazartesi günleri tatil yapacaklar.

ogrencilere-yilbasi-surprizi-15-tatil-oncesi-okullar-3-gun-tatil-oluyor-ilkokul-ortaokul-ve-liselilere-mujde.jpg

15 TATİL NE ZAMAN 2024?

Öğrenciler ve veliler Ocak ayında uygulanacak olan 15 tatil ile ilgili de araştırma yapıyor. Bu yıl yarıyıl tatili hangi güne denk gelecek, ne zaman uygulanacak merak ediliyor. Okullarda 15 tatil, 22 Ocak 2024 Pazartesi günü başlayacak ve 2 ŞUBAT 2024 Cuma günü sona erecek. Okullarda ikinci dönem 5 Şubat 2024 Pazartesi günü başlayacak. Öğrenciler ikinci dönem ara tatiline ise 8 Nisan 2024 Pazartesi günü çıkacak. İkinci dönem ara tatili 12 Nisan 2024 Cuma günü sona erecek.