Okullar 3 gün tatil oluyor! Ara tatil sonrası bir tatil daha öğrenciler duyunca bayram etti

Kasım ara tatili sona erdi ve kısa süreli mola veren öğrenciler okullarına geri döndü. Yeni eğitim öğretim yılının ilk ara tatil uygulaması geride kalırken ara tatilin ardından öğrencileri sevindiren bir tatil gelişmesi daha yaşandı.

Okullar 3 gün tatil oluyor! Ara tatil sonrası bir tatil daha öğrenciler duyunca bayram etti

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönem ara tatili 13-17 Kasım 2023 tarihleri arasında uygulandı. Araya giren hafta sonları ile birlikte toplam 9 gün süren Kasım ara tatilinin sona ermesinin ardından 20 Kasım 2023 Pazartesi günü öğrenciler ders başı yaptı. Birinci dönem ara tatili sonrasında okullarına geri dönen öğrencileri sevindirecek bir gelişme daha yaşandı. Yaklaşan yılbaşı ile birlikte yeni tatil gelişmesi de gündeme gelmeye başladı. Yeni yılın ilk gününün Pazartesi gününe denk gelmesiyle yılbaşı tatili hafta sonları ile birleşince toplam 3 gün olacak. İşte detaylar…

ARA TATİL BİTTİ

Öğrenciler ve velilerin büyük bir heyecanla beklediği Kasım ara tatili sona erdi. 13-17 Kasım 2023 tarihleri arasında uygulanan Kasım ara tatili hafta sonları ile birlikte toplam 9 gün sürdü. 20 Kasım 2023 Pazartesi günü okulların yeniden açılmasıyla birinci dönem ara tatili sona erdi ve öğrenciler yeniden ders başı yaptı.

okullar-3-gun-tatil-oluyor-ara-tatil-sonrasi-bir-tatil-daha-ogrenciler-duyunca-bayram-etti.jpg

YILBAŞI TATİLİ YAKLAŞIYOR

Birinci dönem ara tatilinin ardından gözler 15 tatile çevrilirken onun öncesinde en yakın tatil tarihi yılbaşı tatili olarak görünüyor. Bu yıl yılbaşının Pazartesi gününe denk gelmesiyle yılbaşı tatili hafta sonu ile birlikte toplamda 3 gün sürecek. 2023 yılını uğurlayarak 2024 yılına giriş yapacağımız 1 Ocak günü bu yıl Pazartesi gününe denk geliyor. Bilindiği gibi yılbaşı tatili resmi tatiller arasında yer almaktadır. Bu kapsamda hafta sonlarıyla birlikte 30 Aralık Cumartesi , 31 Aralık Pazar 2023 ve 1 Ocak 2024 Pazartesi tarihleri tatil olacak.