SON DAKİKA okullar tatil edildi az önce açıklandı! O ilimizde okullar yarın tatil

Zonguldak’ta olumsuz hava koşulları sebebiyle eğitim-öğretime 1 gün ara verildiği açıklandı.

SON DAKİKA okullar tatil edildi az önce açıklandı! O ilimizde okullar yarın tatil

Meteoroloji'den gelen peş peşe uyarıların ardından yurt genelinde sağanak ve kuvvetli fırtına etkili olmaya başladı. Birçok kentte kar yağışının etkisini gösterdiği öğrenilirken olumsuz hava şartları dolayısıyla tatil haberleri de gelmeye başladı. Kuvvetli fırtına ve sağanak yağışın yaşandığı Elazığ'da okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

ZONGULDAK'TA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Ülke genelinde sağanak yağış ve kuvvetli fırtına etkili oluyor. Kar yağışının da etkisini gösterdiği Pazar gününde son dakika açıklamaları peş peşe gelmeye başladı. Olumsuz hava koşullarının yaşandığı Zonguldak'ta okullara 1 gün süreyle ara verildi.

son-dakika-okullar-tatil-edildi-az-once-aciklandi-o-ilimizde-okullar-yarin-tatil.jpg

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Zonguldak Valiliği'nden tatil açıklaması geldi. Olumsuz hava koşullarının yaşandığı Zonguldak'ta eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildi. Tatil açıklaması yapan Zonguldak Valiliği, 'Zonguldak il genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi-özel-örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 20 Kasım 2023 tarihinde bir gün idari izinli sayılacaktır.' denildi.