0 Faizle Kredi İçin SON 6 GÜN! O Banka 15 Bin - 30 Bin TL Veriyor

Sıfır faizli kredi kullanmak isteyenler dikkat. O banka 15-30 bin TL arası faizsiz kredi desteği veriyor, ancak başvuru için son 6 gün kaldı.

0 Faizle Kredi İçin SON 6 GÜN! O Banka 15 Bin - 30 Bin TL Veriyor

Türkiye’de bir çok banka bayram öncesi müşterilerine 0 faizli kredi desteği sunuyor. O bankalardan biri de İş Bankası oldu. Milyonlarca müşterisi bulunan ve cazip fırsatlarla müşterilerine hizmet vermeye devam eden İş Bankası faizsiz kredi desteği verecek. Özellikle Ramazan Bayramı öncesi ilaç gibi gelecek faizsiz kredi kampanyasında başvuru için artık son günlere girildi. İş Bankası'ndan 15.000 TL ile 30.000 TL arası faizsiz kredi almak isteyenler en geç 31 Mart tarihine kadar başvuru yapabilir. Yani 0 faizle kredi fırsatı için son 6 gün. Kampanyaya katılmak istiyorsanız İş Bankası'nın başvuru şartlarına ve detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz

İŞ BANKASI'NDAN RAMAZAN BAYRAMI'NA ÖZEL FAİZSİZ KREDİ FIRSATI

Nakit ihtiyacı olanlara 30 bin tl'ye kadar 0 faizli ihtiyaç kredisi İş Bankası'ndan geldi. İş Bankası, Ramazan Bayramı'na özel olarak vatandaşlara 30 bin Türk Lirası'na kadar faizsiz ihtiyaç kredisi sunuyor. 7/24 İşCep uygulaması üzerinden başvurulabilen bu kredi, anında kullanılabiliyor.

İş Bankası, Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte nakit ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeli bir haber verdi. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, 30 bin Türk Lirası'na kadar faizsiz ihtiyaç kredisi fırsatı sunuluyor. Bu kredi, 7/24 İşCep mobil uygulaması üzerinden kolayca başvurulabiliyor ve onaylanması durumunda kredi miktarı hemen kullanıcının hesabına aktarılıyor.

sosyal-yardim-1-002.jpg

FAİZSİZ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

İş Bankası'nın sunduğu bu fırsattan yararlanabilmek için belli başlı şartlar bulunuyor:

İş Bankası'na herhangi bir kredi ya da kredi kartı borcunun bulunmaması,

Başvuru sahibinin 18 yaşından büyük olması,

Başvuru sahibinin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekiyor.

İŞ BANKASI FAİZSİZ KREDİ KAMPANYA DETAYLARI

Kredi Tutarı: 30 bin Türk Lirası

Vade: 12 ay

Faiz Oranı: %0

Başvuru Kanalı: İşCep mobil uygulaması

Başvuru Süresi: 7/24

KOLAY VE HIZLI BAŞVURU

İş Bankası'nın faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasına başvurmak isteyen müşteriler, İşCep mobil uygulaması üzerinden kolaylıkla başvuruda bulunabilirler. Başvurular, banka yetkilileri tarafından değerlendirildikten sonra kısa sürede sonuçlandırılıyor.

RAMAZAN BAYRAMI MÜJDESİ

İş Bankası'nın Ramazan Bayramı öncesi sunduğu faizsiz ihtiyaç kredisi, bayram alışverişi, konut masrafları ya da diğer acil ihtiyaçlar için vatandaşa yardımcı olacak.

Ancak Ramazan bayramına ve ay bitimine artık sayılı günler kaldı. Türkiye İş Bankası tarafından sağlanan bu Kredi paketi 31 Mart tarihinde sona erecek. O sebeple faizsiz kredi kullanmak isteyenlerin en geç 31 Mart'a kadar başvurularını yapmaları gerekiyor.