10.000 - 15.000 TL ödeme olacak! Emekliye Cumartesi Pazar MAAŞA EK İKRAMİYE müjdesi

Emekli maaşı alanlar için 10.000-15.000 TL arası ödeme sürprizi geldi. Cumartesi pazar günleri IBAN numaranızı kontrol edin. Sürpriz ek ödemeler hesaplara geçiyor.

10.000 - 15.000 TL ödeme olacak! Emekliye Cumartesi Pazar MAAŞA EK İKRAMİYE müjdesi

10.000 - 15.000 TL ödeme olacak! Emekliye Cumartesi Pazar MAAŞA EK İKRAMİYE müjdesi!

4A 4B 4C'den emekli olanlar için sürpriz ödeme müjdeleri hafta sonunda da oturuyor. Cumartesi pazar günü için emekliye yeni ödeme açıklandı. 10.000 TL ile 15.000 TL arası maaşa ödeme emeklinin IBAN numarasına yatacak. SSK bağ-kur ya da memur emeklisi olmak fark etmez. T.C kimlik numarası ile başvurusunu yapan tüm emekliler ödemeden yararlanma şansına sahip oluyor. Emekli maaşı alanlar için ilaç gibi gelecek yeni ek ödemenin şartları ve detayları haberimizde…

Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesine yürürlüğe girmesi ve milyonlarca vatandaşın emeklilik dilekçesini vermesiyle beraber Türkiye'de artık emekli vatandaş sayısı 17 milyona yaklaştı. Hala yeni başvurular devam ederken emeklilere bankalar tarafından sunulan sürpriz ödeme müjdeleri de gelmeye devam ediyor. Emekliler için güzel haber Sabah saatlerinde geldi. Emekli maaşı alan tüm vatandaşlar için cumartesi pazar yeni ödeme sürprizi var. 4A 4B 4C emeklisi olmak hiç fark etmez. Hemen başvurana 31 Mart'a kadar ödemeler sürecek 10.000 TL ile 15.000 TL arasında maaşa ek ödeme fırsatı sunulacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla tüm emeklileri kapsayan yeni ödemelere ilişkin ayrıntılarda belli oldu. Emekli maaşı alan, ay sonunu getirmekte zorlanan vatandaşlar bu sürpriz fırsatı sakın kaçırmasın. Emekliye yeni ödeme fırsatları ile ilgili merak edilenler haberimizde…

emekli-maasa-ek-ikramiye-1.jpg

EMEKLİLER HAFTA SONU ÖDEME ALACAK

SSK bağ-kur, emeklisi ve EYT emeklisi için sürpriz açıklama bankalardan geldi. Hafta sonu ya da hafta içi fark etmeden başvuru yapan tüm emeklilere ek ödeme sürprizi var. Üstelik emekli maaşlarına yapılan zamların ardından ek ödemelerde miktar artmıştı. Tüm emekliler başvuru şartı ile artık 10.000 TL ve 15.000 TL arasında ödeme alma şansına sahip oluyor. Başvuruları ise şubeye gitmeye gerek olmadan 7/24 mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden kolaylıkla yapılabiliyor.

emekli-maasa-ek-ikramiye-2.jpg

EN YÜKSEK EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU HANGİ BANKADA

Ocak 2024 emekli maaşı zammı sonrası birçok bankada promosyon miktarları arttırılmıştı. Fakat tabii ki en yüksek promosyon veren bankalar listesinde üst sıralarda olan özel bankalar var. Türkiye Finans ve ING Türkiye 15.000 TL promosyonla Listenin başını çekiyor. Yapı Kredi Bankası ve Akbank ise 12.500 TL promosyon fırsatı ile emeklileri buluşturuyor. Yine birçok özel bankada 10.000 TL üstü promosyon fırsatları mevcut. Emekliler bu kampanyalara katılarak maaşa ek ödeme alma şansına sahip oluyor.

emekli-maasa-ek-ikramiye-3.jpg

EMEKLİ PROMOSYONU ALMA ŞARTLARI

Emekli maaşı alan vatandaşlara promosyon ödemeleri 2018 yılından bu yana Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla yapılıyor. Son iki yılda ise promosyonlar artık rekor düzeye ulaşmış durumda. Ancak başvuru şartlarında bir değişiklik yapılmadı. Emekli maaşı 10.000 TL ve üstünde olan tüm vatandaşlar 3 yıllık maaş tahahüdü karşılığında promosyon sözleşmesi imzalıyor ve maaşa ek ödeme fırsatını değerlendiriyor. En düşük emekli maaşının 10.000 TL'ye yükselmesi ile birlikte şu anda bütün emekliler en üst limitten promosyon almaya hak kazanıyor.

emekli-maasa-ek-ikramiye-5.jpg

EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Peki emekli promosyon kampanyalarına başvuru nasıl yapılır? 4A 4B 4C emeklisi fark etmeden tüm emeklileri sunulan promosyon ücretlerini bankaların resmi İnternet sitelerinden öğrendikten sonra en uygun promosyonu bularak mobil bankacılık internet bankacılığı ya da şubelerden rahatlıkla başvuru yapabilirsiniz. Promosyon başvurunuz onaylandıktan sonra 3 iş günü içinde promosyon ödemesi IBAN numaranıza aktarılıyor.