10.250 TL'lik Maş Gibi İkramiye Emeklileri Sevindirecek: SSK, Bağkur ve EYT'li Dahil!

Emeklilere müjde: SSK, Bağ-kur ve EYT'liye Mart sonuna kadar 10.250 TL maaş gibi ikramiye hesaplara yatacak.

10.250 TL'lik Maş Gibi İkramiye Emeklileri Sevindirecek: SSK, Bağkur ve EYT'li Dahil!

10.250 TL'lik Maş Gibi İkramiye Emeklileri Sevindirecek: SSK, Bağkur ve EYT'li Dahil! - Emekli maaşı alanlara müjde gibi müjde geldi. 10.250 TL’lik maaş gibi ödeme emeklinin IBAN numarasına yatacak. SSK’lısı bağ kurlusu EYT’lisi 450’si herkes alacak. Üstelik 3000 TL’lik de ek ikramiye ödemesi var. Emekli maaşı alanlar fırsatı kaçırmasın çünkü ödemeler 31 Mart‘ta bitiyor. Milyonlarca emekli için yepyeni bir kazanç takvimi daha ortaya çıktı. Emekliye yeni ödemelerin şartları ve detayları tam liste haberimizde…

Türkiye’deki milyonlarca emekli vatandaş bayram öncesinde ek ödeme fırsatları yakından takip ediyor. Emekli ikramiye ödemeleri, promosyon fırsatları ve maaş ödemeleri belli oldu. Emekliler mart ayı itibari ile pes peşe ek kazanç elde etme şansına sahip olacak. Üstelik ayrım yok. Tüm emekliler ödeme alabilecek. Emekliye sunulan yeni fırsatlarla ilgili tüm detaylar ortaya çıktı. Peki emekliye mart ayında hangi ödemeler yapılacak? Emekliye ek kazanç takvimi ve tarihler haberimizde…

emekli-ikramiye-1.jpg

EMEKLİYE MART AYI FIRSATLARI PES PEŞE GELDİ

Türkiye’de maaş alan milyonlarca emekli vatandaş var. Ocak 2024 itibari ile emekliler maaş zamlarını öğrendi ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan sürpriz bir açıklama yaparak emekli maaşı alanlar için bayram ikramiyesi ödemelerini de bu yıl erkenden duyurdu. Emekli Bayram ikramiyesine yüzde ellilik bir artış yapıldı. Ramazan bayramı ve kurban bayramı öncesinde 3’er bin TL olmak üzere toplamda 6000 TL bayram ikramiyesi ödenecek. Ancak emeklinin kazançları bu kadar değil. Mart ayında pes peşe sürpriz ödeme fırsatları emekli vatandaşlarla buluşacak.

EMEKLİ MART AYI MAAŞ ÖDEMELERİ BAŞLADI

17 milyon emekli vatandaşın mart ayı emekli maaşı ödemeleri başladı. Memur emeklileri 15 Mart tarihinde maaşlarını alırken SSK ve Bağ-kur emeklisi ise 17 28 Mart tarihleri arasında Mart 2024 emekli maaşlarına kavuşuyor. Emekli tahsis numarasına göre yapılan ödemeler her gün IBAN numarasından hesaplara geçiyor. Emeklinin mart ayında ilk kazancı maaş ödemesi olurken devamı da geldi.

emekli-ikramiye-2.jpg

EMEKLİYE BANKALARDAN MAAŞ GİBİ PROMOSYON FIRSATI

Türkiye’deki bankalarda emekliler için harekete geçmişti. Emekli maaş promosyonu ödemeleri artarken mart ayında bu fırsatlar daha da yükseldi. Çünkü Ocak 2024 itibari ile emekli maaşlarına ciddi bir artış yapılmıştı. Bu sebeple emekli potansiyel müşteri gören bankalar promosyon ücretlerinde artışa gitti. Tüm emekler için verilen promosyon miktarı artık 10.000 TL ile 15.000 TL arasına yükseldi. Emekliler de bu ödemeler sayesinde rahat bir nefes alma fırsatı elde ediyor. Milyonlarca emekli üç yıllık maaş taahhüdü ve bankalar tarafından istenen ek koşulları sağlayarak promosyon ödemesinden yararlanabiliyor. Ancak emeklilerin 15.000 TL’ye varan promosyon fırsatını değerlendirmek için 31 Mart tarihine kadar başvuru yapmaları gerekiyor. Başvuru süresini kaçırmadan işlem yapan emeklilere promosyon ödemesi üç iş günü içinde yatacak.

emekli-ikramiye-3.jpg

EMEKLİYE 3000 TL BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME TAKVİMİ

Emekli maaşı alan vatandaşlara diğer bir sürpriz ise devletten geldi. Bu yıl emekli bayram ikramiyesi ödemeleri öne çekilebilir. Normal şartlarda 2 ila 5 Nisan tarihleri arasında emeklinin IBAN numarasına yatması beklenen bayram ikramiyesi ödemelerinin 31 Mart yerel seçimlerinin öncesine çekilmesi bekleniyor. Yani emekliler ikramiye ödemesi almak için beklemek zorunda kalmayacak. Yaklaşan seçimler sebebiyle hükümet yeni bir hamle yapıyor ve bayram ikramiyesi ödemelerini erkenden yapmayı planlıyor. Yani mart bitmeden emeklinin ince bir para da olacak. Peş peşe ödemeler emekli tahsis numarası sonuna göre IBAN numarası üzerinden yatacak. Bankaların promosyon kampanyaları emekli ikramiyesi ve maaş ödemeleri için son günler başladı.