130 bin TL'lik devlet destekli ihtiyaç kredisi! Hemen başvur al

Nakit paraya sıkışanlara 130.000 TL'lik devlet destekli ihtiyaç kredisi fırsatı başladı. 7/24 başvurular açık hemen alabilirsiniz.

130 bin TL'lik devlet destekli ihtiyaç kredisi! Hemen başvur al

Bir takım ihtiyaçları için kredi kullanmak isteyen vatandaşlar en uygun faiz oranı ile en yüksek limitli krediyi bulmaya çalışıyor. Özellikle Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın aldığı faiz artışı kararları sonrası kredi faiz oranları da ciddi düzeyde yükselmişti. Bu sebeple düşük faizli kredi veren bankalar listesi yoğun bir şekilde araştırılıyor. Yeni müjde devlet destekli kredi geldi. Nakit paraya ihtiyacı olan ve düşük faizli kredi arayanlar için 130.000 TL'lik yeni Kredi paketi Hazırlandı. Düşük faizli kredi kullanmak istiyorsanız bu fırsatı hemen değerlendirebilirsiniz. İşte 130.000 TL yeni ihtiyaç kredisi kampanyasının detayları…

Düşük faizli kredi arayanlar için yepyeni bir fırsat başladı. 31 Mart'a kadar geçerli kampanya kapsamında başvuru yapanlara 130.000 TL'ye kadar devlet destekli ihtiyaç kredisi fırsatı tanınacak. En uygun faiz oranı ile verilecek olan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında şartlar belli oldu. Peki hangi banka düşük faizli kredi veriyor? Düşük faizli ihtiyaç kredisi veren bankalar ve başvuru şartları haberimizde…

3 DEVLET BANKASI İŞ BİRLİĞİ YAPTI

Mart 2024 düşük faizli kredi veren bankalar yine 3 devlet bankası oldu. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından müşterilerine en uygun faiz oranı ile 130 bin TL'ye kadar düşük faizli kredi fırsatı sunuluyor. Devlet bankaları tarafından verilen krediler 10.000 TL'den başlıyor 130.000 TL'ye kadar Çıkıyor. Ancak bu kredilerden faydalanmak isteyenler için vade sayısı kredi miktarına göre farklılık gösteriyor. 50 bin TL'ye kadar olan tüm krediler için 36 ay vade uygulanırken 100.000 TL'ye kadar 24 ay ve 150.000 TL'ye kadar ise 12 ay vade uygulanıyor.

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

Devlet destekli düşük faiz ve ihtiyacı kredisi almak isteyenler için başvuru şartları da netleşti. Düşük faizli kredi kampanyasına katılmak isteyenler 18 yaşından büyük ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalı. Aynı zamanda Ziraat Bankası Vakıfbank ya da Halkbank müşterisi olmanız gerekiyor. Buna ek olarak düşük faizli kredi kampanyalarında 1.200 puan ve üstü kredinin altına sahip olmakta aranan önemli şartlar arasında yer alıyor.

ZİRAAT BANKASI VAKIFBANK VE HALKBANK KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

3 devlet Bankası'ndan düşük faizli kredi kullanmak isteyenler için başvuru işlemleri son derece kolay. Şubesiyle gelir belgesiz şekilde başvuru işlemlerini mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden rahatlıkla yapabilirsiniz. Hemen 3 devlet Bankası'nın birinin müşterisi olarak yeni Müşteri olma ayrıcalığından da faydalanma şansı sizi bekliyor. Son başvuru tarihi 31 Mart 2024 olarak belirlendi. Bu tarihine kadar başvurularınızı yaparak 130.000 TL'ye kadar düşük faizli kredi alma fırsatına sahipsiniz.