22 Nisan’da Başlıyor! 10 Milyon Emekliye Müthiş 2’Lİ ÖDEME Jesti Geldi

22 Nisan Pazartesi günü 10 milyon emekli için müthiş ödeme jesti geldi. Çifte ödeme hesaplara geçiyor.

22 Nisan’da Başlıyor! 10 Milyon Emekliye Müthiş 2’Lİ ÖDEME Jesti Geldi

10 milyon emekli için güzel haber geldi. 22 nisan pazartesi gününden itibaren çıkıyor ödeme başlıyor. SSK ve bağ-kur emeklisine önemli duyuru hafta sonu sabah saatlerinde yapıldı. Emekli tahsis numarası konuma göre ödemeler IBAN’dan hesaplarını getirdi. Emekli maaşı alan tüm vatandaşlar ödeme almaya hak kazandı. Hem de çifte ödeme yapacak.

SSK ve bağ-kur emeklisi milyonlarca vatandaş ek ödeme alacak. Maaş alan bütün emeklileri kapsayan duyuru yapıldı. 22 Nisan pazartesi günü itibariyle emeklinin IBAN numarasına ek ödemeler aktarılmaya başlanacak. Ödeme tarihlerine ilişkin detaylar ve ödeme bilgileri de sosyal güvenlik kurumu tarafından açıklandı. Emekli olup maaş alan vatandaşlara verilecek maaş ödemesine ek promosyon fırsatı da var. İşte emekliyi bekleyen yeni ödemeler…

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİ MAAŞLARI YATIYOR

Sosyal güvenlik kurumu tarafından yapılan açıklamaya göre SSK ve bağ-kur emekli maaşı ödemeleri hesaplara aktarılmaya başlandı. Emekli tahsis numarası sonuna göre yapılan ödemeler 17 Nisan’da başladı 28 Nisan tarihine kadar devam edecek. SSK emeklisi 17-25 Nisan arasında bağ-kur emeklisi ise 25-28 nisan arasında bazı ödemelerine kavuşacak.

22-nisanda-basliyor-10-milyon-emekliye-muthis-2li-odeme-jesti-geldi.jpg

MAAŞA EK ÖDEME FIRSATI DA VAR

Bunun yanı sıra emekli maaşı alanlar için maaşa ek ödeme fırsatı da var. Hem kamu bankalara hem de özel bankalar emekliler için ekstra promosyon fırsatlarını güncelledi. 3 yıllık maaş taahhüdü yapan bir emekliler için verilen promosyonlar kamu bankalarında 8.000 ila 12.000 TL arasında yükselirken özel bankalarda ise bu rakam 18.000 TL’ye kadar çıkmış durumda.

PROMOSYON ALMAK İÇİN BAŞVURU ŞARTI VAR

Ancak emekli maaşı alanların promosyon desteğinden yararlanmak için başvuru yapmak şart. 4A 4B 4C emeklisi şubelerden mobil bankacılıktan ya da internet bankacılığından başvuru yaparak maaş promosyonu desteğinden faydalanabiliyor. Promosyon kampanyalarında en önemli koşul maaşınızı 3 yıllığına seçtiğiniz bankaya taşımak. Ancak bazı bankalar ek koşul talep edebiliyor. Ek koşul olması durumunda ek ödemede veriliyor. Emekli promosyonu kampanyaları için son başvuru tarihi 30 Nisan 2024. Bu tarihe kadar maaşınızı taşıyarak ödeme alabilirsiniz.