YENİ ZAM! Bu defa bira zammı geliyor

Son dakika zam haberi… Sigara zammı ve rakı zammı sonrası bir haberde bira fiyatları için geldi. Bira fiyatlarına rekor zam geliyor.

YENİ ZAM! Bu defa bira zammı geliyor

Zam yağmuru devam ediyor. Son dönemlerde sigara zammı haberleri peş peşe gelirken ardından da rakı ve şarap zammı duyurulmuştu. Bugün ise biraya zam iddiaları sosyal medyaya damga vurdu. Peki bira fiyatlarına zam mı geliyor? Tekel bayileri platform başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından duyurdu.

Sigara fiyatlarına zam haberlerinin ardından rakı ve şarap fiyatlarına %12 ile %15 arasında büyük bir zam yapılmıştı. Şimdi de biraya zam iddiası gündeme geldi. Türkiye tekel bayileri platformu başkanı Özgür Aybaş sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak bira fiyatlarına zam geleceğini duyurdu. Özgür Aybaş zam miktarını da açıkladı.

ALKOLLÜ İÇKİLERE ZAM YAĞMURU BAŞLADI

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından sigara ve alkollü içki fiyatlarına zam haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Önce rakı fiyatlarına ardından da şarap fiyatlarına zam yapılmıştı.

Son dakika haberine göre şimdi de bira fiyatları için zam haberi geldi. Türkiye tekel bayileri platformu başkanı Özgür Aybaş alkol tutkunlarına kötü haberi sosyal medya hesabından verdi. Özgür Aybaş bira fiyatlarına yapılacak zam miktarını da açıkladı ve “bu tür ani zamlara hazır olun” ifadesini kullandı.

RAKI FİYATLARI REKORA KOŞUYOR

Geçtiğimiz hafta efe rakı fiyatları %12.5 oranında artmış ve bu zam sonrası efe gold 70'lik şişe fiyatı 969 TL’ye ulaşmıştı. Efe göbek 70'lik rakı şişe fiyatı ise 995 tl oldu.

Beylerbeyi rakı fiyatları %15'lik bir artışla rekor kırdı. Buradan sonrası beylerbeyi göbek 70'lik rakının fiyatı 995 TL olurken beylerbeyi teragold 70'lik ise 895 TL’den satılmaya başlandı.

SİGARAYA DA PEŞ PEŞE ZAM YAPILDI

Sigara fiyatları da zam furyasından nasibini aldı. Sigara gruplarının tamamı peş peşe zamlar yaptı. Şimdi de bira fiyatları için yeni zam haberi geldi.

BİRA FİYATLARINA 10 15 TL ZAM GELECEK

Sosyal medya hesabından biri açıklama yapan Türkiye tekel bayileri platform başkanı Özgür Aybaş, bira fiyatlarına gelecek zam haberini verdi. Hem Efes hem de Tuborg markalarının zam kararı aldığını belirten Özgür Aybaş, 10 15 TL civarında bir artış olacağını dile getirdi.