24-30 Mart Arası Emeklilere SÜPER JEST! Emekli Tahsis Numarası Sonu 0,2,4,6,8 Olanlara Piyango Vurdu

17 MİLYON emekliye 24-30 Mart Arası süper jest geldi. Emekli Tahsis Numarası sonu 0,2,4,6,8 olan SSK ve Bağ-Kur emeklisi kaçırmasın.

24-30 Mart Arası Emeklilere SÜPER JEST! Emekli Tahsis Numarası Sonu 0,2,4,6,8 Olanlara Piyango Vurdu

Türkiye'deki 17 milyon emekli vatandaş için Mart ayının son günlerinde sürpriz haberler gelmeye devam ediyor. Son dönemlerde emekliye birçok bankadan özel teklifler sunulurken kamu bankaları da büyük bir jest yaparak promosyonda atağa kalktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Geçtiğimiz günlerde kamu bankalarının yeni promosyon miktarlarını açıkladı. Artık Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halk Bankası tercih eden emekliler 12.000 TL'ye kadar promosyonu cebine koyacak. Elbette kamu bankalarından gelen bu sürpriz atak özel bankaları da harekete geçirdi. 25 28 Mart arası özel bankalarda da emekliye çok cazip promosyon teklifleri bekliyor. SSK bağ-kur 4 C ve EYT fark etmeden tüm emekliler kampanyalara katılabiliyor. 31 Mart'a kadar geçerli promosyon fırsatlarını kaçırmak istemiyorsanız haberimizi okumaya devam edin…

KAMU BANKALARINDAN YENİ ATAK GELDİ

Mart ayında, emekli vatandaşlar için promosyon rekabeti kızışıyor. Kamu ve özel bankalar, 8.000 TL ile 12.000 TL arasında değişen promosyonlarla emeklileri kendi bünyelerine çekmeye çalışıyor.

Özellikle kamu bankaları tarafından promosyon rakamlarının güncellenmesi ve 12.000 TL’ye kadar yükseltilmesi ile birlikte bu rekabet daha da artacak gibi görünüyor. Bankaların promosyon rakamlarını güncellemesi en çok emeklinin işine yarıyor. Siz de hemen 3 yıllık taahhüt karşılığında karşılıksız ve geri ödemesiz promosyon desteği alabilirsiniz. Bankaların yeni promosyon fırsatlarını sakın kaçırmayın.

emekli-tahsis-no-sonu-1.jpg

EMEKLİLERE MART AYI MÜJDESİ: CAZİP PROMOSYONLAR

Mart ayı, emekli vatandaşlar için adeta bir fırsatlar dönemi olarak öne çıkıyor. Kamu bankalarının ardından özel bankalar da emekli maaş promosyonlarıyla dikkat çekiyor. Bu dönemde emekliler, maaşlarını belirli bankalara taşıyarak sunulan avantajlardan ve cazip promosyonlardan yararlanma fırsatı buluyor.

MART AYINDA BANKALARIN EMEKLİYE SUNDUĞU PROMOSYONLAR

Emekli vatandaşlara sunulan promosyon tutarları bankadan bankaya değişiklik gösteriyor. İşte öne çıkan bazı bankaların promosyon teklifleri:

Garanti BBVA, emeklilere 4.500 TL'den başlayıp 7.500 TL'ye kadar promosyon ödemeleri sunuyor.

Kuveyt Türk, 4.800 TL'den 8.000 TL'ye kadar olan promosyon tutarlarıyla avantaj sağlıyor.

Şekerbank ve TEB, 3.000 TL'den 5.000 TL'ye kadar ulaşan promosyonlarla emeklilere katkıda bulunuyor.

Türkiye Finans, 5.000 TL'den başlayıp 12.500 TL'ye kadar çıkan promosyon ödemeleriyle dikkat çekiyor.

Yapı Kredi, 4.500 TL'den 7.500 TL'ye kadar promosyon sunuyor ve ek avantajlar sağlıyor.

Akbank, 6.000 TL'den 10.000 TL'ye kadar promosyon ödemeleriyle emeklilerin dikkatini çekiyor.

emekli-tahsis-no-sonu-2.jpg

FIRSATLARDAN YARARLANMAK İÇİN SON GÜNLER

Bu özel promosyon ve avantajlardan yararlanabilmek için emeklilerin harekete geçmesi gerekiyor; çünkü fırsatların son tarihi 31 Mart. Bu tarihe kadar maaşlarını taşıyan emekliler, sunulan avantajlardan yararlanabilecek.

Mart ayı, bankalar arasındaki rekabetin emekli vatandaşlara sunduğu cazip fırsatlarla dolu bir ay oldu. Emekliler, kendi ihtiyaçlarına en uygun teklifi veren bankayı seçerek, bu fırsatlardan maksimum düzeyde yararlanmak istiyor. Bankaların emekli müşterilerine sunduğu bu avantajlı promosyonlara resmi internet siteleri üzerinden daha detaylı şekilde ulaşabilirsiniz.

emekli-tahsis-no-sonu-3.jpg

EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Bankalar Mart ayında çok cazip emekli maaşı promosyonu kampanyaları ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Maaşa ek olarak verilen promosyon fırsatlarından faydalanmak da çok kolay nokta emekliler promosyon ödemesi almak için seçtikleri bankanın şubelerinden ya da dijital bankacılık hizmetlerinden başvuru yapabiliyor. Emekli maaş promosyonu kampanyasında TEK ŞART ise maaşınızı 3 yıllığına Seçtiğiniz bankaya taşımak.