4A 4B 4C emeklisine maaşın 2 katı EK ÖDEME

4A 4B 4C emeklisine yeni güzel haber var. Emekliye ATM’den maaşın iki katı ek ödeme verilecek.

4A 4B 4C emeklisine maaşın 2 katı EK ÖDEME

17 milyon SSK Bağ-kur ve 4C emeklisi için sürpriz haberler pes peşe gelmeye devam ediyor. Bu defa emekliye maaşın iki katı ödeme müjdesi var. Emekli maaşı alanlar, şubeye bile gitmeden ATM den iki maaş ödeme alabilecek. Bayram öncesi emekliye ilaç gibi gelecek ödemelerin adresi ise kamu bankaları oldu. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tan emekliye faizsiz taksitli nakit avans fırsatı geldi. Emekliler kampanyadan maaşın iki katına kadar faydalanabiliyor. Yani 10.000 TL maaş alan bir emekli 20.000 TL ek ödeme alabiliyor.

Ziraat bankası Vakıfbank ve Halkbank’tan tüm emekliler için sürpriz haber geldi. Hiç şubeye gitmeden dört A4 ve 4C emeklisi ATM den ek ödeme fırsatı var. Hem de maaşın iki katına kadar ödeme almak mümkün. Emekliler ATM den ek ödeme alabilmek için başvuru yapabilir. Üç kamu bankası tarafından verilecek ek ödemeleri ilişkin şartlarda belli oldu. Peki kimler ek ödeme alabilir? Tüm emeklilere ek ödeme var mı? Emekliye maaşın iki katına kadar ek ödeme fırsatı ve detaylar haberimizde…

EMEKLİ MAAŞI ALANA ATM'DEN EK ÖDEME

Ziraat bankası Vakıfbank ve Halkbank emekli müşterileri için yine bir kampanyaya daha imza atıyor. Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde emekliler için sunulan bir çok fırsata ek olarak maaşın iki katına kadar nakit avans fırsatı tanımlandı. Üç devlet Bankası tarafından yapılan yeni kampanya doğrultusunda emekliler şubeye bile gitmeden ATM'den ek ödeme alma şansına sahip olacak. Tüm emekliler için geçerli olan bu kampanya tek sefere mahsus olarak yapılıyor. Kamu bankaları kampanyayı sadece müşterisi olan emekliler için düzenliyor. Emekliler 10.000 TL maaş alıyorsa 20.000 TL’de ek ödeme alma fırsatına sahip oluyor.

emekli-2-maas-ek-odeme-1.jpg

EMEKLİ MAAŞINI TAŞIYARAK BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

Kamu bankalarının müşterisi olan emekliler kampanyadan hemen faydalanabiliyor. Ancak hala kamu bankalarına geçmeyen emekliler ise emekli maaşını taşıyarak ek ödeme kampanyasına dahil oluyor. Üstelik maaşını taşıyan emekliler için ekstra fırsatlar da var. İlk kez kamu bankalarına geçecek emeklilere promosyon fırsatı da sunuluyor. Yani emekliler hem nakit avans kullanıyor hem de 5000 TL’ye varan maaş promosyonu alarak bayram öncesi rahat bir nefes alıyor.

emekli-2-maas-ek-odeme-2.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Emekliye iki maaş ek ödeme kampanyasına katılmak isteyenler başvuru işlemlerini Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank şubelerinden yapabiliyor. Bu bankaların müşterisi olmanız durumunda ek ödeme için şubeye gitmenize hiç gerek yok. Doğrudan bankamatik kartınızla birlikte ATM den başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz. İki maaş ek ödeme anında veriliyor. Yani emekliler nakit ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılama fırsatı buluyor. Kampanyaya katılan emekliler promosyon almak istiyorsa taahhüt sözleşmesini takip eden üç iş günü içinde 5000 TL’de maaş promosyonu alabiliyor.