Acil nakit arayana o bankadan 15.000 TL faizsiz kredi sürprizi

Acil nakit arayana o banka faizsiz ihtiyaç kredisi veriyor. 15.000 TL faizsiz kredi için başvurular başladı.

Acil nakit arayana o bankadan 15.000 TL faizsiz kredi sürprizi

İhtiyaç kredisi faiz oranları son dönemlerde Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın aldığı faiz artışı kararları ile yükseldi. Kredi kullanmak isteyen vatandaşlar da bu durumda nakit sıkıntısı yaşıyor. Ramazan ayında Kısa bir süre kalan Müjdeli Haber o bankadan geldi. 15.000 TL faizsiz kredi duyuruldu. Üstelik 3 ay geri ödeme yok. İşte faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasının şartları ve detayları…

Bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları son yıllarda yaşanan faiz artırımı kararlarının ardından yükseldi. Vatandaşlar yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hem düşük faizli kredi hem de faizsiz kredi kampanyalarını yakından takip ediyor. Güzel haber Albaraka Türk katılım Bankası'ndan geldi. Yeni müşteri olanlara banka tarafından 15.000 TL faizsiz kredi tanımlanıyor. Üstelik şubeye gitmeye gerek yok Sadece mobil bankacılık hizmetleri aracılığıyla müşteri olmanız yeterli. Albaraka Türk 15.000 TL faizsiz kredi kampanyasının detayları haberimizde…

YENİ MÜŞTERİLERE 15.000 TL FAİZSİZ KREDİ

Albaraka Türk, 1 Ocak 2024 tarihinde başlattığı yeni kampanyası kapsamında yeni müşteri olanlara 15.000 TL faizsiz kredi tanımlıyor. Ancak bu kampanya sadece mobil bankacılık aracılığıyla müşteri olanlar için geçerli. 15.000 TL faizse kredi almak için Albaraka Türk Katılım Bankası'nın mobil uygulamasını cep telefonunuza yüklemeniz ve buradan yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğini tıklayarak formu doldurmanız gerekiyor.

3 AY GERİ ÖDEMESİZ 0 FAİZLİ KREDİ DESTEĞİ

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından sunulan yeni sıfır faizli kredi kampanyasında 3 ay geri ödeme yok. Yeni müşterilere özel olarak yapılan faizsiz kredi desteğinde geri ödemeler ise 24 aya kadar vadeli olarak yapılabiliyor. Bu kampanya sadece Albaraka Türk'ün yeni müşterileri için geçerli. Eski müşteriler ne yazık ki kampanyadan yararlanamıyor.

HIZLI VE KOLAY KREDİ AVANTAJI

Albaraka Türk yeni kampanyası ile nakite ihtiyacı olan yeni müşterilerine Hızlı ve kolay kredi fırsatı tanımlıyor. Acil kredi ihtiyacı olanlar 15.000 TL'ye kadar faizsiz kredi kullanmak için Albaraka Türk mobil uygulamasını hemen Cep telefonlarına yükleyebilir ve buradan başvuru formunu hızlı bir şekilde doldurarak acil kredi alabilir. 3 ay ödeme ertelemeli faizsiz kredi kampanyasına son başvuru tarihi 31 Mart 2024. Şartları taşıyanlar Bu tarihe kadar nakit ihtiyaçlarına faizsiz parçalanma fırsatına sahip olacak.