Akaryakıta çifte ZAM! Araç sahiplerinin morali bozulacak

Araç sahiplerinin moralini bozacak zam gece yarısı geldi. Araç sahipleri, akaryakıt fiyatlarını yakından takip ediyor. Akaryakıt fiyatlarında zam veya indirim var mı soruları gündemden düşmüyor.

Akaryakıta çifte ZAM! Araç sahiplerinin morali bozulacak

Uluslararası petrol fiyatlarındaki artışa ve döviz kurundaki dalgalanmaya bağlı olarak artış veya azalma gösteren akaryakıt fiyatlarındaki son durum araştırılıyor. Gece yarısı gelen zam haberi araç sahiplerinin moralini bozacak. Bu gece itibarıyla yapılan zamla birlikte benzin ve motorinin litre fiyatı değişti. Gelen zam sonrası İstanbul’da benzin ve motorinin litre fiyatı 43 lira seviyesinin üstüne çıktı.

BENZİN VE MOTORİNE ZAM

Akaryakıt fiyatlarındaki zam ve indirim haberleri araç sahiplerinin yakın takibinde. Fiyatlarda bir değişiklik var mı, akaryakıtta zam veya indirim var mı gibi sorular arama motorlarında sıkça yer alıyor. Uluslararası petrol fiyatlarındaki artışa ve döviz kurundaki dalgalanmaya bağlı olarak akaryakıt fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Son olarak bu gece itibarıyla bir zam haberi daha geldi. Gece yarısında gelen zamla birlikte benzin ve motorinin litre fiyatı güncellendi.

akaryakita-cifte-zam-arac-sahiplerinin-morali-bozulacak.jpg

BENZİN VE MOTORİNİN LİTRE FİYATI 43 LİRA SEVİYESİNİN ÜSTÜNE ÇIKTI

Bu gece itibarıyla yapılan zam sonrasında İstanbul’da benzin ve motorinin litre fiyatı 43 lira seviyesinin üstüne çıktı. Benzine 1 lira 50 kurul zam gelirken, motorine ise 1 lira 30 kuruş zam yansıdı. Geride bıraktığımız hafta da benzin ve motorine zam yapılmıştı. Geride bıraktığımız hafta yapılan zamla benzine 1 lira 53 kuruş, motorine ise 1 lira 10 kuruş fiyat artışı yansımıştı. Gece yarısı gelen zamla birlikte İstanbul’da benzinin litre fiyatı 43 lira seviyesinin üstüne çıktı. Motorinin fiyatı ise İstanbul’da 43 lira 2 kuruş oldu. Ankara’da benzinin litre fiyatı 44 lira 20 kuruş, motorinin litre fiyatı ise 43 lira 84 kuruşa yükseldi.