Asgari Ücretli Çalışana BAYRAM DESTEĞİ Tek Seferde 50.000 TL Ödeme

Asgari ücretli bayram öncesi büyük müjde geldi. Tam 50.000 TL’lik destek ödemesi Trink hesaplara yatacak.

Asgari Ücretli Çalışana BAYRAM DESTEĞİ Tek Seferde 50.000 TL Ödeme

Asgari ücretle çalışanlar bayram öncesi nakit ihtiyaçlarını karşılamak için kara kara düşünüyordu. Yılbaşı’nda yapılan zamla birlikte yeni asgari ücret 17.002 TL’ye yükseldi. Ancak asgari ücretli çalışanlar enflasyon karşısında zor günler geçiriyor bu sebeple de yeni destek ödemelerini araştırıyor. Asgari ücretli çalışanlar için güzel haber az önce devlet bankaları tarafından duyuruldu. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank bayram öncesi asgari ücretli diye tam 50.000 TL’lik nakit destek verecek.

Üç devlet bankası tarafından asgari ücretle yönelik yepyeni bir kampanya daha başlatıldı. Asgari ücretler için hazırlanan yeni düşük faizli ihtiyaç kredisi paketi kapsamında bayram öncesi ihtiyaçları karşılamak amacıyla tam 50.000 TL’lik nakit destek sağlanacak. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından yapılan duyuruya göre asgari ücretler gelir belgesiz şekilde kredi kullanma fırsatına sahip olacak. Peki ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank ihtiyaç kredisi şartları neler? Kimler devlet bankalarından ihtiyaç kredisi alabilir?

ASGARİ ÜCRETLİ ÜÇ DEVLET BANKASI’NDAN 50.000 TL

Kurban bayramı öncesi bankalar kolları sıvadı. Özellikle alt gelir grubuna yönelik kampanyalar yapan kamu bankalarından özel kredi fırsatları geldi. Asgari ücretli çalışanlar için devlet bankaları tarafından sağlanacak olan yeni kredi miktarı 50.000 TL olarak belirlendi. Gelir belgesi kefilsiz ve şartsız kredi kullanmak isteyen çalışanlar kamu bankalarına başvuru yaparak hızlı kredi alabilir.

ZİRAAT BANKASI VAKIFBANK VE HALKBANK KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI

Ziraat bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından hazırlanan düşük faizli kredi kampanyalarında başvuru şartları son derece kolay. Gelir belgesi istenmeyen başvurular sırasında kredi notu önemli. 1200 puan ve üstü kredi notu olan tüm asgari ücretli çalışanlar kamu bankalarından 50.000 TL’ye varan kredi alabilecek. 18 yaşından büyük olmak ve tabii ki düzenli gelir sahibi olmakta bankaların aradığı şartlar arasında yer alıyor.

ASGARİ ÜCRETLİ İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Asgari ücretler ihtiyaç kredisi kullanmak için başvuru işlemlerini şubelerden TÇ kimlik kartı ile kolaylıkla yapabiliyor. Şubeye gitmek istemeyenler ise düşük faizli kredi başvurusunu 11 haneli TÇ kimlik numarasını bankaların SMS numaralarına göndererek De yapabiliyor. Ya da bankaların internet bankacılığı ve mobil bankacılık uygulamaları üzerinden de kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank‘ın asgari ücretliye yönelik sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyalarında son başvuru tarihi 31 Mart 2024 olarak açıklandı.