Bakan Işıkhan JET HIZI ile Açıklandı! 4A 4B 4C'den Emekliye 28 Mart'ta 12.000 TL Ek İkramiye

Emekleyecek hızı ile müjde geldi. Bakan Vedat Işıkhan son dakika duyurdu. Emekli maaşı alanlara 28 Mart'ta 12.000 TL Ek ikramiye başlıyor.

Bakan Işıkhan JET HIZI ile Açıklandı! 4A 4B 4C'den Emekliye 28 Mart'ta 12.000 TL Ek İkramiye

4A 4B 4C emeklisi milyonlarca vatandaş için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün öyle bir müjde açıkladı ki emekliler adeta sevinçten havalara uçtu. Türkiye'deki milyonlarca emekli vatandaşın zorluğu yaşadığı bir süredir gündemdeydi. Yaklaşan yerel seçim öncesi emekliler ilave zam Beklerken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan farklı bir sürpriz geldi. Ancak buna rağmen zam söylentileri de hala devam ediyor eklemeden geçmeyelim. Emekli maaşı alanlara verilecek olan ikramiye ödemesi için Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’a yetki verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bayramdan hemen önce 3 devlet bankasının 12.000 TL'ye kadar ek ikramiye ödemesi yapacağını duyurdu. Yani devlet bankalarında promosyon arttı. Kamu bankaları başvuru yapan emeklilere promosyon ödemelerini güncellerken ödeme tarihlerini ise bakan Vedat Işıkhan jet hızıyla açıkladı.

emekli-ek-ikramiye-1.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN EMEKLİYE SÜRPRİZ AÇIKLAMA

17 milyona yakın emekli vatandaş yerel seçimler için zam çağrısında bulunuyordu. Bir süredir emekliye ilave zam konusu da gündemdeydi. Milyonlarca emekli hükümetten ek zam beklentisi içine girerken Henüz bu konuda net bir açıklama gelmedi. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünkü miting sırasında çok önemli bir açıklama çıktı. Milyonlarca emekli arasında büyük heyecan yaratan bu açıklamaya göre kamu bankaları artık promosyon rakamlarını arttırıyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın daha önce 5000 TL olarak ödediği promosyonlar Cumhurbaşkanı talimatıyla güncellendi.

emekli-ek-ikramiye-2.jpg

KAMU BANKALARI EMEKLİYE 8.000 TL İLE 12.000 TL ARASI ÖDEME VERECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimlere hazırlık sürecinde dün yaptığı miting sırasında emeklilere güzel bir sürpriz açıkladı. Emekli maaşı alanlara devlet bankaları tarafından artık ₺5.000 değil 8.000 TL ile 12.000 TL arasında ikramiye ödenecek. Yani kamu bankaları emekli promosyon kampanyalarını güncelledi emekliye verilecek miktar arttırıldı. 4A 4B ve 4C emeklisinin tamamı emekli maaşlarını devlet bankalarına taşıyarak bu promosyon ödemesinden faydalanabilecek nokta promosyonlar tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz olarak yatıyor.

emekli-ek-ikramiye-3.jpg

BAKAN IŞIKHAN JET HIZIYLA ÖDEME TARİHLERİNİ DUYURDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın promosyon zammı müjdesini vermesi sonrasında ödeme tarihleri de emekliler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyordu. Bu konuda da açıklamaya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hemen sonra jet hızıyla bir açıklama yapan Vedat Işıkhan, emekli maaşı alan vatandaşlara kamu bankaları tarafından sağlanacak olan yüksek promosyonlar için başvuruların 28 Mart'tan itibaren kabul edileceğini duyurdu. Emekliler başvurularını yaptıktan sonra 3 iş günü içinde ek ödeme alabilecek. Bu ödemeden faydalanmak için aranan Tek şart ise maaşınızı taşıyarak 3 yıllığına taahhüt sözleşmenizi imzalamanız.

en-dusuk-emekli-maasi-zammi-1-001.jpg

KAMU BANKALARI EMEKLİYE EKSTRA FIRSATLAR DA SUNUYOR

3 kamu Bankası tarafından emekliye promosyon ücretlerinin yanı sıra ekstra fırsatlar da sunuluyor. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş kamu bankalarına geçmeleri durumunda bayram öncesi düşük faizli ihtiyaç kredisi ve faizsiz taksitli nakit avans kampanyaları ile de buluşabiliyor. Hemen başvurunuzu yaparak siz de kamu bankalarının sağladığı avantajlardan hızlıca yararlanabilirsiniz.